lauantai 24. maaliskuuta 2018

Reinin pohjamudista lumisille huipuille


Henkilökohtaiselta reissumme must do -listalta löytyi ehdottomasti Alte Rheinbrücke - katettu kävelysilta Liechteinsteinin ja Sveitsin välillä. Sain muunkin porukan houkuteltua mukaan ja sinne koukattiin. Joskin parkkipaikkaa oli ihan läheltä vaikea löytää kummaltakaan puolelta, mutta lopulta saatiin auto parkkiin pikku matkan päähän.

Löytyihän sieltä toki geokätkökin! Käveltiin Sveitsiin ja takaisin ja sillä välin olikin iloksemme aurinko tullut esiin.


Ei ollut Reinissä liiemmin vettä. Muistaakseni joku läheinen tehdas oli tähän vähän osasyyllisenä.
Vähän alkoi olla nälkäkin, mutta tuumattiin silti, että ajetaan nyt ainakin vähän matkaa vuoristoon päin, kun kerran sääkin on hienohko. 


Ei löytynyt sitä kätköä, vaikka helppo piti olla, höh.


Että jos sitä vaikka parit kuvat saisi otettua. Yks kaks yllättäen oltiinkin päätepisteessä, Malbunin laskettelukeskuksessa!


Siellä oli talvi, kylmä, lunta satoi ja meitä paleli.


Olipa outo fiilis! Ei ollut kausi vielä alkanut, mutta hiihtohisseillä olisi päässyt ajelemaan - jos vain oltaisiin osattu lämpimämmin pukeutua.


Löytyyhän Liechteinsteinista toki järvikin, ainakin yksi, tämä Stegin tekojärvi.Laskeuduttiin alas Triesenbergiin lämpöön ja aurinkoon.Iltapäiväoluiden aika.


Illallinen kokattiin meillä. Hyvät pöperöt loihdittiinkin Lidlin antimista!


Canasta-matsi kruunasi hienon päivän.


Oli kyllä semmonen meininki, että puhtaat ässäcanastat ja oksat pois. No, aina ei voi voittaa, etenkään jos ei tonttuja paljon näy. Kiva oli silti pelata :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...