sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Metsäpolkuja, erinäisiä kätköjä, hyviä hetkiä



Lomalla on erityisen ihanaa nauttia erilaisia aamiaisia. Vai miltäs kuulostaisi karjalanpiirakka kanttarellituorejuustolla, Polarilla ja soijasuikaleilla (herneenversoa unohtamatta :) - ja tomskut ja), lakkajugurtti soijalestiinillä ja parit vesimelonisiivut!


Kyllä kerran kesässä pitää frisbeegolfit käydä heittämässä, jos siihen tilaisuus tarjoutuu.
Siitä on hyvä jatkaa pöheikköön jos toiseenkin geokätköjen perässä.



Vinyylilevyraatia satunnaisin valinnoin. Aina yhtä kivaa, kehittävää ja kiintoisaa!



Oliko se Suomen, Euroopan vai peräti maailman kehnoin satula (vai koko pyörä), mutta kyllä sillä just ja just sen muutaman kilsan taas polkaisi.

Viimeisiä Suomi-loman päiviä vietiin. Ja kuinka huikeissa säissä! - Täydellistä ulkoiluun.





Aamulenkin varrelta löysimme jokuset kanttarellit!




Sit lähdettiin Anjalaan päiväretkelle - Känkkärän luontopolulle.















Olipa kyllä hienoa! Yksi parhaista jutuista Suomessa vieraillessa on just tuo metsissä kävely. Tuona päivänä oli muuten aurinkokin sen verran polttava, että oli kiva suojautua sen säteiltä metsän siimekseen.


Retken kruunasi kahvit / limut Kivikuppilassa. Ja klassikkojäätelö: mansikka-juustokakku. (Muistelisin, että 90-luvulla oli Kauniit ja Rohkeat jäätelöä kyseisellä maulla, ja se oli kyllä parhainta ever! Googlettelu ei tosin tuottanut tulosta - olenko unta nähnyt sitten?!)


Toki näyttelykin käytiin yläkerrassa vilkaisemassa, kuten tapoihin kuuluu.

Geokätköjä kun näytti vielä kotimatkan varrelle sattuvan, niin kurvattiin vielä Ranta-Pukin talomuseolle. Siinä pihalla tovi pörrättiin, kunnes museonpitäjä tuli auttamaan :D


Pitihän se museokin sitten käydä tsekkaamassa. 



Illalliseksi saatiin nauttia kanttarellikastikkeesta (kaverinaan perunat, täytetyt herkkusienet, joku ihana kasvispihvi ja mahtavat salaatit - oi täydellisyyttä!)


Oisko ollut raparperihyvettä jäätelön kanssa.

Maanantaina oli meikäläisen aika palata koto-Berliiniin. Lento lähti kuitenkin vasta myöhään iltapäivällä, joten saatettiin tehdä matkaa hitaasti nautiskellen. Porukoilla oli nähkääs asiaa Ikeaan, joten sain kyydin kentälle.




Muutamat kätköt - Porvoossakin piipahdettiin ja sattumalta päädyttiin Runebergin haudalle.


Kaikille jotakin - puutarhaliikkeessäkin käväistiin :)


Ja Ikean kautta kentälle.




Minuu aina huvituttaa / melkein vähän ärsyttääkin, kun jengi ei pysty pitämään sitä persettään penkissä vaan hirvee kiire päästä ottamaan kamat ja seisoskelemaan käytävälle, vaikka turvavyövalokin vielä palaa! Hömph.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...