tiistai 31. lokakuuta 2017

Juhannukseksi Suomeen


Näin joulukauden kynnyksellä onkin hyvä aloittaa kesämuistelot! Tänä vuonna pääsin viidennen työuravuoteni ansiosta ennätyspitkälle lomalle: neljä ja puoli viikkoa, josta suurimman osan vietin Suomessa. Juhannusviikon torstaina illansuussa sitten suunnistin kohti Tegeliä aikamoisen innoissani. 


Nykyään pääsee niin näppärästi kentältä aina Kouvolaan asti, että jee! Aina se vaan jaksaa ymmärrystyttää, että iltakymmeneltä voi olla vielä noin valoisaa!


Anneka tuli asemalle vastaan. Oli tehnyt iltapalaksi kasvispiirakkaa, joka huuhdotiin alas roséviinillä.


Ja johan se olikin kello sitten sen verran, että oli aika painua suihkun kautta pehkuihin. Siellä minulle jalkopäätä jo lämmiteltiinkin.


Juhannusaattoaamuna aurinko paisteli (vaikka piti kai olla paskempikin sää.)


Ihanat aamiaiset a la Anneka ja sit lähdettiin ostoksille. Ei kyllä ollut tungoksesta tietoakaan. No, ehkä jengi oli sitten käynyt jo edellispäivinä?
Keltsulla tovi hengailua, ennen kuin aloitettiin juhannuksen vietto.


Polleasti Aperol Spritzillä, kuinka muutenkaan!

Arvottiin joukkueet ja ruvetiin kisailemaan.Oli muuten yllättävän hyvät ilmat, aurinkokin jostain välillä pilkahteli, ja pienten sadekuurojen aikana satuttiin sopivasti istumaan terassilla suojassa.Niinhän siinä sitten kävi että Anneka ja Kari olivat niin ylivoimaisia, ettei neljättä lajia (Fortuna) edes tarvinut pelata, kun voittaja oli selvillä.


Kiertopokaalin luovutus. (Joskin taisi olla ihan uusi tapaus, kun alkuperäinen oli hävinnyt?)


Loppuilta kuluikin rattoisasti paljuillen. Käväistiin me aamuyöstä niitylläkin, kun oli saunavihdalle tarvetta.
Juhannuspäivä koitti ja minä päätin aamiaistaa kera mimosan. Kuinka hieno ajatus!Muutama erä cards against humanityä. Myönnyin minäkin loppupeleissä pelaamaan, vaikkei se minusta ookkaan kaiken sen hehkutuksen arvoinen peli. No hauskaa meillä oli kuitenkin. Kyllä se pikkupöhnässä toimii :)


Leipätarjoitin a la Gillion.


Ja boolia! Annekan mestaroimana. Hyvää!


Grillattiin. Kehiteltiin Annekan kaa maailman maukkain härkissalaatti. 


Ja mie olin tuonu Saksasta asti vegaanibratwurstit (jotka oli ihan oikeasti lihattomia, toisin kuin joidenkin bongaamat "Vikkarat" kröhöm)


Iltaa istuttiin myöhään vielä terassilla viiniä juoden, musiikkia kuunnellen, tähtihektiä muistellen ja maailmaa parantaen.


Sit tuli sunnuntai ja miä nukuin.

(Kiitos Annekalle isosta osasta kuvia!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...