lauantai 25. maaliskuuta 2017

Keilausta, kaljaa, karaokea ja kuumetta


Junaan istahdettuani se iski, kurkussa alkoi tuntua epämiellyttävältä ja luita kolottaa. Ei auttanut muu kuin vetää napaan särkylääkettä ja mussuttaa fisherman's friendejä, oli nimittäin iltaohjelmaa tiedossa!

Anneka tuli asemalle vastaan ja käytiin hakemassa sapuskaa (kurpitsakeitot ja vihikset) kaupasta. Annekalla nautittiin ateriamme - punkulla huuhdoin alas oloani parantaakseni - ja sitten lähdettiin jalkaisin keskustaa kohti. Meillä oli nimittäin keilaratavaraus!


Sehän meni hyvin!


Matka jatkui Rockiin, rommia kurkkukipuun. Sieltä jatkettiin Downtowniin, jossa otettiin viskit.


Ja sieltä edelleen Mutteriin muutamat lauleskelemaan.
Mäkin kautta kotiin.


Oi mikä lystikäs ilta!

Yöllä heräsinkin sitten kuumeeseen ja oksentamaan räkävaahtoa :( No, onneksi loma oli loppusuoralla, joten saatoin ihan hyvillä mielin levätä vaan. Sitä siirryin tekemään Keltsulle, jossa palju lämpeni.
Koko perhe ensimmäistä kertaa paljussa koolla, haha! Ibuprofeiini helpotti oloa, samoin sipsit, limpska ja iskän maittava härkisruukku!Seuraavana päivänä ehti hyvin käydä vielä paljussa höyryhengittämässä.


Koitti aika lähteä kohti kenttää. Äiti ja iskä ystävällisesti lähtivät minua heittämään. Jotenkin olisi ollut vähän ikävää matkustaa yksin kuumeessa junassa.Kiepattiin vielä Anjalan Winter Wonderlandin kautta :)Oltiin hyvissä ajoin, jotta saatettiin nauttia lentokentällä ylihintaiset pastat. Vähän jännitti ennakkoon miten lento menee kipeänä, mutta hyvinhän miä selvisin! Ja kotona olikin Mikko odottamassa. Niin onni, ettei sitä aikaisemmin kipeytynyt, vaan sai taas nauttia Suomesta täysin siemauksin. Kesällä nähdään taas - saas nähdä minkälaista juhannussäätä tänä vuonna pukkaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...