perjantai 3. maaliskuuta 2017

Joulunodotusta Kouvolassa


Joulunalusviikko valkeni Kouvolassa. Eivät olleet lumiset puut maisemaa ihastuttamassa mutta oli maassa sentään jotain valkoista!

Koko perhe saapui maanantaiselle kahvihetkelle kera joululeivosten.


Anneka sai auton lainaan ja sillä karautettiin hämärän saavuttua Valkealaan. Matkalla käytiin ostamassa uintilimsat valmiiksi autoon odottamaan ja pissapoikiin nestettä (vai -poikaan? kaksi kai niitä on, vai?)

Noniin, siellä Valkealan uimahallissa on nimittäin rantasauna ja avanto! Homman toimimista tiedusteltiin uimavirkailijalta, joka ystävällisesti päästi meidät ensikertalaisina ilmaiseski testaamaan avantouintia. Lämmikkeeksi uitiin eka sisätiloissa kilsa ja sitten hipsittiin läpi kylmän ilman kohti rantasaunaa. Hyvä sauna olikin.


Sieltä sitten avantoon. Vähän epätarkka kuva, mutta ei siellä vedessä kauaa pystynyt olla poseeraamassa (kiitos kuitenkin kuvasta mukavalle kanssasaunojalle). Tekihän se hyvää juu. Eka kerta avannossa selvinpäin :)


Iltapalaksi ihanat vegesallaatit.Iltadatailut. Samaan aikaan oltiin Berliinissä ajettu rekalla joulutorille väkijoukkoon ja oli vähän sekavat fiilikset.


Toisena päivänä lähdettiin metsäkävelylle. Kera muovipussin, koska olin saanut vision, että mustavalkoiseen kuuseen sopisi hienosti käpykoristeet, ja koska muinaiskävyt (oli meillä joskus sellaisia itse tehtyjä, ehkä 20 vuotta sitten ainakin?) oli ilmeisesti hävitetty, saimme vinkin, että metsästä löytyy uusia. Ei löytynyt kun jäisiä ja likaisia litsukoita, joten se siitä sitten.


Mutta tulipas reippailtua! Yhdellä sillallakin käytiin patsastelemassa. Joskaan ei kovinkaan kauaaa, siellä heti peräämme paikalle pöräytti monta autoa jotain juhlaväkeä. Olisivatkohan valmistujaiskuvia halunneet tulla kuvaamaan, joten liukenimme siitä takavasemman kautta kotiapäin.Joulun ostoslistojen ja menujen viimeistelyä.


Koristeltiin Annekan kuusi ja paketoitiin muutamat vielä.Pääsin vihdoin viimein nyhtökauran ääreen!! Tehtiin tuommonen wokki siitä, aijetta kuin hyvää!Jumpattuakin tuli ennen joulumässäilyjä. Kissat ihmeissään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...