perjantai 3. helmikuuta 2017

Sunnuntai-illan huvituksia


Bussi saapui ajallaan ja niin päästiin matkustamaan perinteisen, punaisen kaksikerroksisen yläkertaan (tosin se saattoikin kyllä olla musta - mikä pettymys! No mutta kuten Anne(ka)kohan se totesi, niin eihän me sitä väriä sieltä sisältä nähtäisikään.)


Käpläsin uusia kenkiäni.


St. Paulin katedraalikin osui reitin varrelle.


Trafalgar Squarella jäätiin pois, kun tuumattiin piipahtaa National Galleryssä. (Sanon vielä toistamiseen, että Lontoossa tosiaan museot ilmaisia - miten hieno juttu!)Van Goghin auringonkukathan ne kaiken huomion tuntuivat vievän.


Itse olen kyllä aina tykännyt tästä tuolista enemmän. (Tai ainakin aikuisiällä, sillä just tuli mieleen hämärä mielikuva, että ala-asteella olisin tehnyt oman jäljennöksen joistakin Auringonkukista - en muista oliko oma valinta vai ylemmän tahon määräämä tai ehdottama projekti se, tai oliko edes maalaus, mutta jotenkin nuo kukat lapsuuteeni liittyvät, hmm...)


Kun ei ole tarvinut museovierailusta maksaa, niin ihan hyvällä omallatunnolla voi sen suorittaa sillä tavalla pintapuolisesti raapaisten ja jatkaa matkaa.


Museomyymälässä olisi ollut hienoja koristeita törkykuuseen. Ihan tosissani katselin etualan kolibria viher-turkoosi-violetinvärisenä - se oli niin kaunis, mutten keksinyt mihin sen olisin ripustanut. En ainakaan kuuseen, koska kolibrit ei mielestäni oikein kuuluu jouluun. Ennemminkin lempivuodenaikaani kevääseen ja eritoten kesään.


Nelsonin pylväs ja taustalla Big Ben - klassikkokuva kuulemma!


Jatkettiin matkaa Covent Gardeniin. Siellä oli varsin idyllistä. Myös aika paljon porukkaa sunnuntai-illan suussa.


Anneka sanoi kuulleensa, kuinka pari takanamme astellutta miestä olisi keskustellut itse Saara Aallosta!


Nälkä oli ja onneksi löydettiin ruokapaikka suht kivuttomasti.


Kvinoakaljaa - ei hassumpaa!Otettiin Chili sin Carnet koko porukalle ja ai että oli hyvää! Just täydellistä siihen hetkeen kun auringonlämpökin alkui hiipua.


Bussi-linjalla jatkettiin ja bussilinjaa hyväksi käyttäen matkattiin kämpille. Oltiin muistaakseni otettu päiväliput tuolle päivälle oikein.


Kämpillä väsättiin salaattia, jotain linssejä ja oiskohan tuo möntti mozzarellaa. Valmis kasvisquiche oli kans, mut se ei ollut hirveen hyvä kyllä. Toisaalta minulla on henkilökohtaisesti hieman suhtautumisongelmia quicheihin, menneisyydessäni tapahtuneen ikävän quiche-välikohtauksen vuoksi.


Sit jännätiin miten Saaran käy. Mutta se pääsikin ekojen joukossa jatkoon. Pidin jännitystä yllä höyryttämällä mikrossa kiintoisia aasialaisnyyttejä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...