torstai 26. tammikuuta 2017

Hidden City


Lauantaiksi oltiin minun toiveesta kaavailtu Hidden City -niminen peli, jossa liikutaan ympäri kaupunkia tekstarivihjeitä seuraten. Olisin halunnut testata muutamatuntisen satumaailmateemaisen Taikapeilin, mutta kompromissina valittiin lyhyempi, West Endiin ja Covent Gardeniin sijoittuva Cryptic Covent Caper.

Treffattiin Milja kyseisen pelin aloituspisteenä toimivassa elokuvateatteriravintolassa. Tilattiin pullo hyvää roséviiniä ja startattiin peli.


Ensimmäinen vihje kuului: "Stay seated for this first of 13 clues. Let's start with a hard one involving some of cinema's giants. Climb down the face of piled Caine, Hopkins, Andrews, Pegg, Lee, Ifans and Nighy. Shhh! What star can you see leading, but not hear?"


Tiedätkö sinä? Mie kekkasin ja niin oikea vastaus tekstaamalla saatiin seuraava vihje, jota varten pitikin lähteä liikkeelle.


Vihjeiden perusteella piti tästä eteenpäin keksiä minne suunnata ja perille päästyään löytää vastaus annettuun kysymykseen.


Me suoritettiin peliä leppoisissa merkeissä, ei oltu kilpasuunnistamassa. Olihan aika-arvioksikin annettu väljä 2,5-3,5 tuntia sisältäen 90 min lounastauon. Kivoihin paikkoihin peli meidät veikin!


Ei tuo aika-arvio ihan vaan meidän kohdalla pitänyt paikkansa - oltaiskohan puoleen väliin päästy. Vihjeet olivat vähän kinkkisiä kun on vieras kaupunki kyseessä, mutta etenkin kun olivat ulkomaan kielellä! Ei välillä meinattu tajuta oikein mitään ja piti pyytää lisävihjeitä.

Ilta alkoi pikkuhiljaa laskeutumaan kaupungin ylle ja Anneka ja äiti lähtivät kämpille. Me jatkettiin suunnistusta vielä Miljan kanssa. Peli johdatti meidät National Portrait Galleryyn (Museoihin Lontoossa ilmainen sisäänpääsy!), missä kohdattiin teknisiä ongelmia.


Käytiin välikaljalla ja koitettiin saada tekstariyhteys takaisin.


Harmiksemme peli olisikin vielä jatkunut museossa, skipattiin se rasti ja seuraava tuntui liian vaikealta siihen hetkeen, joten päätin minäkin suunnata kämpille, olihan kellokin jo sen verran.

Vähän jäi harmittamaan, että jäi haaste kesken, mutta ehkä joskus vielä. Kiva konsepti - tuollaista saisi olla täällä Berliinissäkin ja miksei myös Suomessa! Siinäpä esim. Kouvolaan mietittävää.


Lauantai-illan siiderikylpy


HiustenlaittoaSit oltiin valmiit lähtee pubiin yksille.

Siinä meidän ihan lähellä oli perjantai-iltana ollut melkoinen meininki, mutta lauantai-iltana paikka oli jostain syystä kiinni. No, ehkä se oli enemmänkin sitten sellainen after-work mesta. 


Seuraava paikka osoittautui enemmänkin hampurilaisravintolaksi kuin pubiksi. 


Löytyi se pubikin siitä sitten googlettamalla. Päästin ne yhdet nauttimaan.


Sitten kotiin iltapalasalaatille ja nukkumaan.Meikkien peseminen ennen nukkumaanmenoa on tärkeää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...