keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Lazy Sunday Afternoon


Herättyäni suunnistin buffetiin nauttimaan vähän hedelmiä ja siemeniä. Joku huikkasi ohimennessään, että tanssin hyvin. Katselin hämilläni ympärilleni.Vähän köllittelin ja päikkäreitä kaavailin, kunnes päätin lähteä biitsille ruskettumaan. Kävin hakemassa raikkaan minttujuoman, kun alkoi sataa.Noniin se siitä rantaelämästä sitten. Plan B:nä vaahtoporekylpy. Kesäsade -niminen kylpyaine  sopi hyvin teemaan.

Päivälliseksi vähän wrappia ja ranuja. Päälle erä pasianssia parvekkeella.


Päivät rupesivat käymään vähiin. Maanantaina töiden jälkeen pyysin Maxia viemään minut ostoksille. Ensin ruokakauppaan - minusta on aina reissatessa tavattoman mielenkiintoista päästä tutkimaan paikallista tuotevalikoimaa. Seuraavaksi olisin halunnut mennä turistishoppailukadulle, mutta Maxpa tiesinkin mistä saa samaa tavaraa puoleen hintaan!


Sain häneltä myös pussillisen tuoretta sokeriruokoa. Pala suuhun ja siitä pureskellaan ja imetään raikkaat sokerimehut pois ja sitten pala sylkäistään roskiin. Mukava tapa saada energiaa. 


Kahvia, teetä, rommia tarttui matkaan, joitakin tuliaisesineitä ja jokunen vaatekin:
Tokavikana iltana suunnistin hyväksi havaittuun meksikolaiseen ja pyysin josko heiltä kasvisfajitakset saisi ja saihan toki.Kurkistin myös mielenkiinnosta casinon puolelle. Sen eteisestä löytyi kirjahylly, josta asukkaat voivat hakea luettavaa ja myös jättää sinne omat lukemansa kirjat.


Jostain syystä iso osa kirjoista oli ruotsinkielisiä. Hämmentävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...