keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Hepostellen


Tiistai - viimeinen kokonainen päivä Jamaikalla. Olin päättänyt oikein repäistä, ja varannut itselleni pikku ratsastusretken iltapäiväksi. Pikkubussi tuli hakemaan hotellilta ja ajoi meidät Chukka hevosfarmille.Siellä meille annettiin kypärät ja pienen briiffauksen jälkeen autettiin hevosten selkään. Kyllä jännitti! Ekaa kertaa heposen selässä, vielä "yksin" ja vieraalla maalla. Mentiin pikkukentällä pari kierrosta ja sen jälkeen kylmiltään maastoon.


Välillä konini meinasi lähteä laukkaamaan ja piti koittaa hillitä sitä ohjaksilla. Kävelyssä oli ihan riittävästi jännitysmomenttia. Mentiin ensin metsään, ylös kukkulalle ja sieltä alas. Homma kävi entistä jännittävämmäksi, kun opas viisasi, että varokaa rotkoa.Miun heposella oli lyhyt harja, koska se harrastaa pooloa. 
Sieltä koukattiin sitten biitsin kautta takaisin alkupisteeseen. 
Oli pieni tauko, että sai vaihtaa uimavaatteet päälle. 


Loppuhuipennuksena mentiin hevosten kanssa uimaan. Meinasi olla vähän hankalampi pysyä selässä kun ei ollut satulaakaan, mutta ihan hyvin se meni.Hienon elämyksen jälkeen koitti viimeinen ilta resortilla. 


Päätin juhlistaa sitä, ja ylipäätänsä koko päivää tekemällä juttuja, joita en ollut vielä tullut tehneeksi. Yksi näistä oli bob marley -juoman nauttiminen.


Ja toinen japanilaisessa ravintolassa ruokailu, sitä kun ei vielä ollut tullut testattua. Sisätiloissa olisi ollut silmien alla kokkailutapahtumaa varauksensa tehneille, mutta minä tyydyin ihan hyvillä mielin ulkopaikkaan.


Fiilistelin maisemaa one-more-time. (Ruoka ei ollut hääppöistä.) 


Mansikkamargaritan kautta unille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...