torstai 10. marraskuuta 2016

Hämmennystä ja hauskanpitoa paratiisissa


Perjantaiaamuna otin oikein tehtäväkseni resortin lounaispuolen kartoittamisen.

Kyllä. Oishan tuonne voinut jäädä päivää lekottelemaan. 


Ihan kiva olisi omalta terdeltä altaaseenkin pulahtaa. 


Kutsuva vol 1.


Kutsuva vol 2.


Juuh, vaan eipä siinä, aamiaiset naamariin (pienillä vivahdemuutoksilla, vaikka aika tukevaksi jäi edelleenkin) ja ei muuta kun töihin mars.


Töissä menikin koko päivä Virtues workshopissa, joka osoittautui sangen antoisaksi!


Lounas osa 1


Lounas osa 2

Oli ollut puhetta että työpäivän päätteeksi olisi tanssitunti, mutta suunnitelmat olivatkin vaihtuneet kalaan ja rommiin. Eipä siinä, menihän se tunti sitenkin.

Max tuli hakemaan. Huomasin olevani hieman hiprakassa majoituspaikalle saapuessani. Ja mikäs siinä - olihan perjantai!


Testailin drinksuja. Lempicocktailini caipirinha oli lievä pettymys, ja syykin selvisi: eihän sitä rommiin kuulu tehdä! Muut drinksut olivat aika lailla very yes.

Oli Jamaika-iltamat. 


Ja sen jälkeen pianobaarissa sing along. Viihdyin kyllä! Lalllallaa!


Lauantaina vihdoinkin pääsin nauttimaan auringosta. Elämä maistui makoisalta. Kelluin meressä ja tuli oikein liikutuksen tippa linssiin kun mietin miten onnekas olen.


Nälän yllätettyä suuntasin salaattibaariin.


Seuraani liittyi irlantilainen nainen. Sanoi, että oltiin yöllä klubilla tavattu (itselläni jostain syystä hieman hatarammat mielikuvat). Hän oli erityisen ilahtunut juuristani, sillä paikassa ei liiemmin eurooppalaisia näkynyt. Asiakaskunta koostui lähinnä amerikkalaisista ja jamaikalaisista. Eikä siinä kaikki: hänellä oli suomalainen ystävä (näytti kuvan mökistänsä). Sovittiin, että voitaisiin illallistaa yhdessä.

Olin tapaamisesta ihan ilahtunut. Seura oli ihan tervetullutta, sillä olinhan kuitenkin reissussa yksin. Tosin jonkin verran kavereita olin jo saanut henkilökunnan puolelta. Lauantai-iltapäiväksi oltiin sovittu noppatuokio parin tarjoilijapojan kanssa.Koitin opettaa yhtä uutta noppapeliä, mutta ei siitä oikein mahtanut tulla muuta kun hepuli- ja hihityskohtauksia toisensa jälkeen. Luovutin ja läksin valmistautumaan iltaan.Vaahtoporekylpyä ja skumppaa


Tiedättekö mitä tapahtuu kun laittaa porekylpyyn vaahtoa? Se vaahtoaa aika hitosti! Hihhih! Tuli semmonen olo, että olisi muumipeikko taikurin hatusta tulleessa pilvessä.

Tapasin irlantilais-jamaikalaisen pariskunnan drinkkibaarissa, mistä siirryttiin sitten italialaiseen ravintolaan illallistamaan.


Seura oli hauskaa, ruoka maukasta ja kaikin puolin oli hyvä olla siinä, mutta minulla illaksi muuta ohjelmaa, joten jouduin poistumaan paikalta. Kourassani oli pääsylippu paikallisiin bileisiin nimittäin! Oltiin työpaikan kontaktihenkilön kanssa sovittu, että treffattaisiin paardeissa yhdentoista aikoihinkohan se oli. Max heitti minut mestoille ja tepastelin sisään.


Tulipa todella Truman Show / piilokamera -henkinen fiilis, kun paikalla ei ollut lisäkseni ristin sielua. Deejii soitti hyvää ysärihittipotpuria kyllä, mutta ihmettelin todella olenko päätynyt väärään paikkaan.


Etenkin kun näin paikan nimikyltin vähän matkan päässä aidan toisella puolen. Nimi muuten suomalaisittain kuvasi ihan hyvin yleisfiilistäni "bileistä".


Noh, kävin hakemassa Smirnoff Icen ja venailin. Bilesiin saapui toinenkin henkilö, jonka kanssa jutellessa aika meni sentään vähän jouhevammin. Sain myös lainata kännykkäänsä selvittääkseni, että kollegani olivat kyllä tulossa.

No, sieltä hän sitten saapuikin poikaystävänsä kanssa. Jubailtiin, juotiin ja liikehdittiin silleen hissukseen. Odoteltiin, että tulisi lisää jengiä ja bileet kunnolla alkaisivat. Musiikki oli vaihtunut ääniefektien ja välihuutelujen ryydittämäksi pahis-dancehalliksi.Mutta eivät ne sitten koskaan alkaneet. Poltin liian monta tupakkaa ja lopulta kolmelta päätin lähteä menemään.


Aavistuksen verran pettyneenä, mutta yhden hämmentävän kokemuksen rikkaampana rojahdin kämpille päästyäni petiin ja tilasin vielä iltapalaksi wrappiä ja leipää. Extra ketsupilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...