maanantai 3. lokakuuta 2016

Venlo 1


Toukokuussa tuli tehtyä muutaman päivän työreissu Venloon, Hollantiin. Lento oli lähes kivuliaan aikaisin maanantaiaamuna, pitiköhän sitä ennen neljää herätä.


Treffasin kollegat unihiekat silmissä kentällä, lennettiin Düsseldorfiin ja sieltä matkattiin vuokra-autolla Venloon, joka sijaitsee siis ihan Saksan rajalla.


Oli sateista. Ajettiin suoraan töihin ja työpäivän päätteksi majoituspaikkaamme.
Hotellimme oli selkeästi parhaat päivänsä elänyt, mutta kyllä siellä sen pari yötä majoittui (en silti suosittele).Jokaisen huoneessa tuntui olevan oman ongelmansa, meikällä ikkunasta näkyi tiiliseinä (siis alle metrin etäisyydellä), verhon takana oli todella likainen seinä ja hämähäkkejä, jollakin toisella ei suihku oikein pelittänyt ja kolmas havaitsi kylpyhuoneessaan hometta, joka oli teipattu piiloon.


Mutta oli siellä taidetta käytävillä.


Heitettiin kamat huoneisiimme, vähän otettiin lepoa ja lähdettiin kaupungille illallistamaan.


Hiljaista oli kaduilla. No, maanantai, vähän koleampi sää ja onhan kyseessä varsin pikkuinen kaupunkikin.Ruokapaikka oli hyvä - ravintola Cafe Central. Otin tryffeli-parsapastaa, joka oli todella maukasta, vaikken normaalisti liiemmin valkoisesta parsasta välitäkään. Oheen lasi hyvää punaviiniä. Ja vielä kun oli hyvä porukka pöydän ääressä, niin tuli kaiken sen väsymyksen ja kalseuden keskellä ihanan lohdullinen olo.Yksi geokätkö käytiin vielä pyörien joukosta paikantamasta, minkä jälkeen kukin majoittui huoneisiinsa chillimaan ja karistamaan sen pitkän maanantain viimeiset rippeet taakseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...