sunnuntai 14. elokuuta 2016

Reippaillen


Tietoomme oli kantautunut että perjantaina Mansilla tapahtuisi. Kouvola-päivän tajontaa suunnattiinkin katsastamaan heti verkkaiset aamutoimet suoritettuamme.No, se olikin suht nopeaan tsekattu. Istuttiin kivelle odottamaan isän pääsyä töistä.


Iskä tarjosi perjantaijäätelöt.Hyvää oli! 

Rohkaistun lähestymään Hiustropiikin pistessä, jossa tarjottiin ilmaisia pikakampauksia.Hieno tuli! Käväistiin Annekalla. Tsekkasivat parvekejuttuja ja mie sillä välin valmistin meille buenot eväsleivät.


Käytiin geokätkö nappaamassa.Haettiin Dali-tyttö ja jatkettiin matkaa Anjalaan.Siihen reikään oli isä lapsuudessaan saappaansa pudottanut.
Evässämpylöissä oli muistaakseni jotain ihanaa tuorejuustoa, tofua, tomaattia ja ituja. 


Lisää geokätköjä.Oli tuulista mutta aurinkoista. Hyvä reippailusää.

Keltsulla rentouduttiin paljussa.

Isä valmisti sienirisottoa illalliseksi.


Otettiin jälkkäriksi canastamatsi.


Mie ja aleksi sonnustauduttiin hienoihin hattuihin ja niistä inspiroituen valittiin joukkueellemme nimeksi Siltsut.Iskä ja Anneka eli "Hakkaajat" pelasivat paikoitelleen vähän kyseenalaista peliä. Hakkasivat meidät 5945 - 3450 kuitenkin ihan reiluuden nimissä. Meille myönnettiin sympatiapisteet.


Otettiin siinä vielä muutamat kesälajit ennen kuin siirryttiin sisätiloihin jatkamaan pelailuja. 


Olin aivan voittamaton mini-kickerissä. Voitin jopa nää kaks vastaan mie.


Iltapalaksi portviiniä, taateleita ja Auraa. Ja musaleikkiä, nimeltänsä Jatkumo (seuraavan piti soittaa biisi mikä edellisestä tuli mieleen.)


Seuraavana päivänä koitin viedä Dalia lenkille, mutta eipä tuo oikein tahtonut kauas kotoa lähteä kun oli taivas vähän uhkaavan oloinen.

Sit pakkauduttiin taas autoon. Käytiin heittämässä Aleksi ja Anneka koteihinsa.Ja yksi geokätkön haku myös suorittamassa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...