perjantai 29. tammikuuta 2016

Sunnuntai-ilta Reykjavikissa


Saanko esitellä hiton hyvän suklaan:Kääre vilahtikin pari postausta sitten Annekan lautasella. Lakritsi-Nizza. Tajuttoman hyvää! Jos joskus menet Islantiin, hanki suuhusi tätä (ja tuo mullekin)!

Ostettiin matkajuomaksi kahviosta olutta. Salakuljetettiin pihalle, kun ei kai nyt sunnuntaisin ulos saisi myydä. Tässä maassa muuten alkoholijuomien kotiinostaminen oli tehty erityisen hankalaksi, kun oluttakin sai vain paikallisesta alkosta, joka ei vierailumme aikana ollut edes auki.


No, olihan meillä omat eväät, ettei sentään ihan kuivin suin tarvinut olla.


Kultaisen kierroksen jälkeen kämpille saavuttuamme otettiin hetki lepoa ennenkuin lähdettiin kaupungille illallistamaan.Minä otin kalaa. Oli ihan jees. Ruokailun jälkeen jatkettiin matkaa vähän sillä silmällä, josko joku kiva baari olisi löytynyt.


Löydettiin Beatles-baari!


Siellä tosin joidenkin mielestä vaikutti olevan liian epämääräinen meininki, joten ei sinne. Iskän kanssa käytiin kuitenkin sisällä kurkkaamassa, ja varsin rennolta ja aidolta kapakkafiilikseltä siellä minusta haiskahti.Päädyttiin viskibaariin, jossa sopivasti olikin häppärit.
Juotiin siinä sitten lasilliset. Ulkona paistoi aurinko jostain puiden raosta ja nuorisoporukka raahasi penkkinsä lämpöön, jatkaen kitarannäppäilyään valonsäteiden keskellä.

Illalla otettiin vielä Canasta-matsi, jossa oltiin aika huikee tiimi Annekan kaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...