lauantai 24. lokakuuta 2015

Pussikaljaa, Hesan naisia ja muita ihanuuksia


Se oli nätti kesäperjantai kun saavuin ihanan Oonan luo Itäkeskukseen.


Oonalla oli myös ihana kämppä, jota tutkailin haltioituneena samalla kun Oona kaatoi meille makuvettä.Lounaaksi tehtiin mainioita tortilloja (mie autoin pilkkomisessa ;)). Oona teki tosi namia guacamolea. Oli sellasta huikeen hyvää papumössöä, salaattia, paprikaa, juustoraastetta ja raejuustoa ja toki täysjyvätortillat.


Sit ruvettiin olee ready to go. Kun kerran aurinko niin kivasti ulkona paisteli, päätettiin lähteä puistokaljalle.Oona vei minut Alppipuistoon, missä en ollutkaan käsittääkseni ennen vieraillut. Siellä oli oikein mukavaa.Rupesi satamaan, mutta onneksi oli sateensuoja.


Sinne poukkasi myös joukko italialaisia turisteja ja joitakin poikia.Suomen kesä :)
Lähdettiin puistosta jatkamaan matkaa ja kuultiin musiikin pumputusta, jota lähdettiin seuraamaan. Lopulta lähteeksi paljastui joku urheilutapahtuma, valitettavasti. Oishan se ollut hauska löytää jotkut teknobileet.


Jatkettiin siis matkaa.


Pysähdyttiin veden ääreen hetkeksi istumaan ja syvällisiä puhumaan, kun oli niin kaunista. 


Saatiin seuraakin.


Alkoi tulla nälkä ja ehdotin, että käytäisiin hakemassa kaupasta vähän evästä ja juomaa, johon Oona oli, että "mitä juomaa?!" luullen kellon olleen jo yli yhdeksän (minähän en taas moista typerää sääntöä muistanutkaan). Vaan, ei se kello vielä ihan niin paljon ollutkaan, joten laitoimme suunnitelman  toteen.Kun alkoi hämärtää siirryimme suunnitelmien mukaisesti sisätiloihin steampunk-baariin. Siellä oli komea sisustus ja makoisat cocktailit.


Sieltä päädytiin karaoken kautta Kutoselle joraamaan. 


Hauska ilta kaiken kaikkiaan. Unta ei tullut hirveästi nautittua, mutta onneksi ei herättyään tarvinut lähteä ronttaamaan matkalaukkuaan julkisilla, kun hovikuljetus saapui noutamaan.Sellainen oli Suomi-reissu tälläkertaa. Ihana!

Seuraavaksi siirrytään Islantiin! Stay tuned. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...