keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Katuteknoa, kiekonheittoa ja fiilistelykokkausta


Kotiappäin-matkalle Haapsalusta Keltakankaalle sattui ihan kelvot eväät.


Laivalla syötiin kalliit lihapullat (paitsi mie toki vuohenjuusto-punajuuri-saksanpähkinäsalaatin, joka oikeesti oli tosi hyvä ja koostumukseltaan varsin runsas) ja pelattiin erä jatsia. Eikä mikä tahansa erä, vaan olympialaiserä, jonka meidän joukkue toki voitti. Polleina lähdettiin tax freehen katselemaan erävoittojuhlistustarvikkeita.


Ostettiin vähän namia vaan.


Illansuussa saavuttiin Keltsulle. Vietiin äidille tuliaiseksi eestiläinen voileipäkakku, joka oli aivan suussasulavan herkullinen.Illalliseksi pyysin lihapullia kalan kaveriksi - oli vissiin piiloannoskateus iskenyt laivalla.

Torstai käynnistyi kävelylenkillä.
Oli jännä tunne käydä verestemässä muistoja autioituneen ala-asteeni nurmettuneella pihalla. 

Päivällä pelattiin olympialaisten finaalilaji - frisbeegolf, joka taisi edellisissä olympialaisissa olla ainoa laji, jossa Mikon kanssa vietiin voitto.Toisin kävi nyt. Joko myö ei oltu terässä, tai sitten toinen joukkue oli salaa treenannut (eivät ainakaan myöntäneet nimittäin).


Näin ollen skabaloisemme päättyi tasan 2-2 ja tasapelihän on tavallaan ihan ookoo. 


Illalla vähän viiniä. Mestarikokki Kapsu tuli opettamaan meille intialaisen keittiön saloja. Tehtiin butter chickeniä ja naanleipää ja olipas kyllä kertakaikkisen hyvää!Kuulumiset vaihdettiin paljussa klassikoita kuunnellen. Niin ihania päiviä nämäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...