lauantai 8. elokuuta 2015

Suomen suven syleilyssä


Suomi-kesäloma alkoi hienoissa merkeissä. Oli kaunis perjantai-ilta ja lähdettiin reissuun kerrankin yhtä matkaa.
Meitä oli loistokomppanja vastassa (jopa Dali oli lähtenyt mukaan). Äimistelin kuinka yöllä yhdeltä (vai oliko se kahdelta) voi olla sininen taivas. Ei sitä muistanutkaan, kuinka ihmeellinen pohjoisen kesä on.


Syötiin ruisleivät ja käytiin nukkumaan perille päästyämme.

Aamu valkeni helteisenä. Ai että  kuinka iloinen olinkaan! Lähdettiin Dalin kanssa minilenkille. Lämmin tuulenvire liehutteli hiuksia kivasti siinä hölkytellessä.

Palju laitettiin tulille. Tein muutaman jumppaliikkeen.

Vanhemmat palasivat kauppareissulta ja sain kauan kaipaamaani selleriä (olinhan kärsinyt puutetilasta jo päiviä). Tein siitä kesäisen vihersalaatin, aah!Sitten laitoin kesä-soittolistani soimaan ja kellahdin riippumattoon lonkero kädessä odottamaan paljun ideaalilämpötilan saavuttumista.
What can I say - olihan siellä nyt ihan hemmetin mukava lillua! Oi jee!


Aleksi, Anneka ja Tomi saapuivat kanssamme viettämään tuota ihanaa kesäpäivää, joka seuraavaksi jatkui grillipitsan valmistuksen parissa.

Hyvää oli!Lisää paljua ja jälkkäriksi äitin tekemää trifleä! 


Keksittiin uusi musaleikki: tarkoituksena oli löytää biisi, josta mahdollisimman harva tykkäisi. Pisteitä sai maksimit, jos vain yksi tykkäsi. Hieman pisteitä sateli myös jos 2, tai 3 tykkäsi, mutta jos yhtään enemmän (tai ei yhtään), niin nollille meni.


Mielipide ilmaistiin yhtäaikaisesti peukuttamalla.Pelissä parhaiten pärjänneille oli palkkiona mm. etuoikeus jättikuplamuovin poksautteluun.Hihihh!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...