sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Lauantaihuumaa Hampurissa


Kaupingilta tultuamme harkittiin tehotorkkuja, mutta ei sitä sitten jaksanutkaan uinahtaa, joten korkattiin viini ja ruvettiin kokkaamaan.Klassikko: Haloumi-bataattisalaattia ja hyvää valmismarinadipihviä. Järkkäriksi "taikinaa" eli munalikööriä syötävissä suklaakupeissa.


Sit lähtii taas.

Kuva: Mikko

Kuva: Mikko


Kuva: Mikko

Tällä kertaa lähdettiin liikenteeseen Reperbahnin toisesta päästä. Suunnistettiin 99 Cent -baarin (kaikki nimensä mukaisesti maksoi 0,99 EUR) kautta meille suositeltuun strippibaariin.


Siellä oltiin tovi. Oli vähän hintavampi meininki, niin lähdettiin siitä sitten lätkimään. Jumittauduttiin katumuusikon seuraan, kun niin kovin laulatutti (ylläripylläri).Lauleskeltiin siinä sen aikaa, että saatettiin suoraan jatkaa matkaa kalatorille - pitihän moinenkin perinne kokea. Meidän seuraan oli liittynyt todella mukava paikallinen poika, joka maistatutti meillä erilaisia kalaleipiä, ennen kuin siirryttiin päärakennukseen, jossa livebändi soitti hittimusaa ja meno oli verrattain katossa.
Juotiin siinä yhdet ja lähdettiin sitten ottamaan pikku nokoset ennen kotimatkan koittoa.


Semmoinen rämyreissu! Niinhän se oli tarkoituskin. Joskus kesällä haluaisin poiketa toiste, sillä haluisin kulkea Terminal 2 -reitin!


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...