torstai 5. maaliskuuta 2015

Potkukelkkailua ja palikkaleikkejä


Joulupäivänä siirryttiin Keltsulta Rautalammille. Hämmästykseksemme porukkaa oli paljon liikenteessä ja junassa vallan täyttä. (Mieleen juolahti eräskin männävuoden joulu, kun matkattiin niin ikää joulupäivänä, mutta toistepäin vaan eli pohjoisesta etelään, eikä meidän junavaunussa tainnut olla lisäksemme ketään muuta.)

Junassa huomasin myös kamerani unohtuneen auton penkille, mikä johti epätoivoiseen nyyhkyttämiseen. Mikko kuitenkin lohdutteli, että eiköhän määränpäästä joku kamera löydy lainakäyttöön ja löytyihän sieltä, niin että pääsin jatkamaan kuvataltiointia.Perillä meitä odotti perinteikkäät jouluherkut ihanien ihmisten lisäksi.
Eikä juomatarjoilussakaan ollut kerrassaan mitään moittimista.

 Hajamielinen joulupukki oli toimittanut muutaman paketin väärään paikkaan.Pakettien sisältö löi ällikällä, sanoisinko. Mikon pikkusisko oli kirjoittanut kirjan (!!!) ja kuoriutuipa eräästäkin paketista ihan toiveiden mukaisesti mötikkä kinkkua:Ilta jatkui leppoisissa merkeissä: saunaa, seurustelua, juustoja.


Tapaninpäivänä myö lähdettiin valoisan aikaan haukkaamaan vähän happea.
Ihanaa kun oli oikea talvi!


Illemmalla joulu jatkui oikeastaan vielä vaan, kun tupaan saapui lisää porukkaa (ja lahjoja).


Mikko löysi kellarista vanhat Pekka-pelikortit:


Joulun hittipeliksi muodostui kuitenkin vanha kunnon palikoiden pyörittely: tärkeänä tehtävänämme oli muodostaa palikoista lauseita, niin että jok'ikinen palikka tulee käytettyä. Kas näin:
Jaa saanen esitellä illan huipentuman - sai niistä palikoista yhden ainoan sanankin:


Ei lisättävää.

2 kommenttia:

  1. Ruah! Naurattaa niin että melkein itkettää. :) Nyt on ehdottomasti jatko-osan paikka. Kyllä Johnny Depp lähtee ihan varmasti mukaan kun näin loistavan idean ovat palikat loihtineet. Myöskin käsittämättömän asialliset pelikortit, voi huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itku pitkästä ilosta? Noissa korteissa oli myös hienot Suomi-hahmot, harmi ettei tullut kuvattua koko pakkaa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...