lauantai 3. tammikuuta 2015

Kesäpäivä labyrinttipuistossa ja tyrskyissä


Torstaina oli Jukan syntymäpäivä. Aamu alkoi siis kokoontumalla päivänsankarin ympärille ja herättämällä hänet heleään onnittelulauluun. Seremonian jälkeen siirryimme poikkeuksellisesti nauttimaan hotellin aamiaistarjonnasta.Aamiaisen jälkeen käveltiin ihan lähellä sijaitsevaan labyrinttipuistoon. Oltiin tietysti ajettu siitä ohi joka päivä hotellilta poistuttuamme ja palattuamme ja toistuvasti olikin tullut mieleen, että siellähän voisi käydä.
Koska sesonkiaika oli ohi, oltiin ainoat asiakkaat - aika siistiä!

Kuva: Mikko


Rakastan labyrinttejä ja tämä oli varsin loistava sellainen.


Hommasta teki haastavamman se, että labyrinttiin oli kätketty kuusi leimauspistettä, jotka tietysti oli kaikki määrä löytää.


Mahtava leikki!


Itse Minotaurus hotellin labyrintin keskellä, niin kuin kuuluukin.


Labyrintin lisäksi puistosta löytyi eläimiä. Lisämaksua vastaan pääsi tutustumaan saviruukkujen tekoon tai jousiammuntaan, ratsastamaan hepoilla tai huristelemaan pikkuautolla. Minigolf ja ravintola löytyivät myös.Kuva: Mikko

Kuva: Mikko

Hah, meikä ampui ekan viidestä nuolestani huvipuiston ulkopuolelle johonkin kaukaisuuteen... hups! Mutta kovin hauskaa puuhaa - tuota pitäisi ehdottomasti päästä harrastamaan toistekin.Leimatulla labyrinttilapulla oltaisiin saatu minigolf-kierros ilmaiseksi. Ei kuitenkaan viitsitty viipyä niin kauaa, sillä meillä oli muutakin ohjelmaa sille päivälle. Puistosta poistuttuamme bongattiin jousiammunta-mies pöheiköstä arvatenkin etsimästä kadonnutta nuolta.

Päivä oli kuuma, joten pulahdettiin altaaseen virkistäytymään.

Kuva: ?

Kuva: ?

Kuva: Mikko

Hetkisen chillattuamme suunnattiin Lidlin kautta biitsi-piknikille.

Kuva: Mikko

Aalloissa oli kuin olikin kiva leikkiä.

Kuva: Mikko


Illalla vielä nautittiin viinii.Ja mulle tuli pakoittava tarve sukeltaa altaaseen vaatteet päällä keskellä yötä - säännöistä viis.

Kuva: Jukka

Perjataina olikin herätys hyvin aikaisin. Oli nähkääs palattava takaisin kotimaahan.


Kreeta oli kiva! Mielelläni vierailisin toistekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...