lauantai 27. joulukuuta 2014

Kreikkalais-suomalainen hemmottelupäivä


Sunnuntaina nautittiin runsas ja ravitseva aamiainen kämpillämme, kuten tavaksi muodostui.


Isät ja lapset lähtivät käymään Akvaariossa - me muut päätimme hemmotella itsejämme tutustumalla hotellin saunaosastoon.Löytyihän sieltä parikin suomalaista pikkusaunaa, jossa sai jopa aivan itse heittää löylyä, sekä kuntosalilaitteistoa ja sisäallas.

Kuva: Mikko

Kuva: Mikko

Kävimme myös pulahtamassa ulkoaltaassa, jonka vesi oli asteen verran vilpoisampaa. Muutamien kunnon löylyjen jälkeen vaihdoinkin saunalimukan viiniin ja menin vielä ottamaan jälkikylvyn. (Olinhan fiksuna tyttönä pakannut mukaan myös kylpysuolaa.)


Päivä jatkui kaunistautumishommeleiden parissa: lakkailtiin kynsiä parvekkeella. Ilma oli hauskan tuulinen, muttei liian kylmä: aurinko näyttäytyi välillä ja lämmitti mukavasti poskia.

Kuva: Mikko


Kuva: Mikko


Muu seurue saapui reissultaan. Päätettiin lähteä vanhaan kaupunkiin illallistamaan.Kapeilla kaduilla oli ehkä hiukan haastavahkoa ajaa autolla ja löytää etsimänsä. 
Ei kuitenkaan luovutettu ja niinpä the ravintola lopulta löytyi.


(Granaattiomenia valtoimenaan!)
Galini oli paikan nimi.


Vastaanotto oli erittäin lämmin. Mikkokin muistettiin, vaikkei ole koko Kreetalla aikaisemmin matkaillut ;) 

Kuva: Mikko

Se oli oikea kreikkalainen ravintola - sisustusta ja jopa tarjoilijoiden vaatetusta myöten. Ja se ruoka - todella todella hyvää!

Mikko otti grill-mixin (yllä). Itse valitsin itämaista lammasta, joka tarjoiltiin kera uuniperunan, coleslawn, ranskalaisten, riisin ja vihannesten:


Namnam!

 Paikka oli tavallaan sisällä, mutta oikeastaan ulkona, joten saatiin välillä yllätysseuraa:Jälkkäriksi talo tarjosi jäätelöä (jollekin meistä erityisen prameasti):


ja lisäkarahvillisen talon viiniä. 

Toden totta kannatti nähdä vaivaa ravintolan paikantamiseksi. Hyvempi ruoka, paras mieli!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...