torstai 20. marraskuuta 2014

Tuu tyttö Tunisiaan


Syyskuinen sunnuntai-iltapäivä. Tapaan muutaman muutaman kollegan sovitusti lentokentällä ja yhdessä suuntaamme Air Francen tiskejä kohti. Päämääränämme on Tunisia ja matkan syynä työ.


Pariisissa vaihto.Illalla  laskeudumme Tunisiin. Aurinkokin on laskemassa ja kun hetkeä myöhemmin istumme taksissa matkalla hotelliin, on ihan pimeää. Olen täpinöissäni.


Hotellimme vaikuttaa varsin kevolliselta ja huoneessa odottaa tervehdyksesi vettä, taateleita ja tuoreita hedelemiä (tai ainakin joillakin meistä ;)).Jokaisella oli oma huone kahdella sängyllä. 

Koska oli jo aika myöhä, päädyimme syömään illallista yhdessä  hotellin ravintoloista - tunisialaisessa sellaisessa.


Seisovat pöydät notkuivat kaikkia kivoja juttuja!Ruokailun jälkeen päätimme vielä vähän kävellä ympäriinsä kartoittamassa hotelliympäristöä.Hotelli sijaitsi meren rannalla, joten kävimme toki myös testaamassa veden lämpötilan.

Kuva: Aryuna

Lämmintä oli!


Aamulla heräsin tuntia aikaisemmin, kuin tarvis, (eli kuudelta!) sillä halusin ehdottomasti käydä pienellä aamukävelyllä ja tsekkaamassa mestat valoisan aikaan.


Ja valoisaa oli. Linnut pitivät melkoista konserttia, mutta muuten oli hiljaista. Aurinko paistoi jo siihen malliin, että oli mukavan lämmintä. Meren läheisyyden tunsi ilmassa.

Havaitsin hotellin olevan hattaran värinen!

Tapasin muut aamiaisella sovittuun aikaan. Hotellin aamiaisvalikoima oli kerrassaan bueno. Tankattiin hyvin ja sittenpä olikin aika siirtyä aulaan tapaamaan muita tyyppejä ja odottelemaan mitä meidän päiväämme olisikaan suunniteltu - ainakin tutustumista, sillä maanantaina ei vielä ollut työhommia ohjelmassa ollenkaan.

2 kommenttia:

  1. Tässäpä se taas tuli todistettua: reissuissa aamuvarhaisella likkeelläolo kannattaa aina! Kuvat puhukoot puolestaan. Mitkähän elikot olivat jättäneet jälkensä rantahietikkoon? Liskot/ käärmeet? Not talking about footprints on the sand.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...