torstai 16. lokakuuta 2014

Kesäkesän juhla

(jaahas, piti kyllä kirjoittaa keskikesän, mutta käyhän se näinkin...)

Juhannusaatto ei juuri paremmin olisi voinut alkaa: aurinko paistoi, ja saatoin nautiskella aamiaiseni terassilla ja ihan vallan koivet paljaina!Anneka ja Tomi saapuvat. Sanoin Annekalle, että meidän pitää lähteä poimimaan juhannuskimppu somisteeksi ja niin me sitten otettiin Dalikin mukaan ja lähdettiin tyttö-porukalla kedolle (tai lähimmälle vastaavalle).
Kuva: Anneka

Kuva: Anneka

Kuva: Anneka

Porukkaa alkoi pikkuhiljaa valumaan paikalle ja siinä henkisesti ja fyysisestikin valmistauduttiin illan koitokseen.

Kuva: Anneka

Kuva: Anneka

Kuva: Anneka

Kukin tavallaan: joku saattoi heittää muutaman kierroksen tikkaa oikean tatsin tavoittaakseen, toinen istua mölkkykalikoiden päällä, kolmas grillata lounaaksi lohta ja toinen tavoitella oikeaa virettä sekoittamalla itselleen caipirinhan jos toisenkin.Reilun kisan takaamiseksi piti suorittaa erilaisia valmistelutoimenpiteitä.

Kun kaikki olivat saapuneet paikalle, suoritettiin arvonta. Näin muodostuneiden 3-henkisten tiimien ensimmäinen tehtävä oli keksiä joukkueillensa nimi - of course!


Ketäs meitä nyt olikaan: Jehut, Team Inxawo, Jam, 3 Unlimited² (3U²), Keltakankaan Sampo sekä Hanko ja Arposten koira

Juhannus-olympialaisissa kamppailtiin lajeissa mölkky, tikka, kroketti, fortuna sekä trivial pursuit ja noudatettiin herrasmiessääntöä, jonka mukaan oman suorituksen aikana on aina oltava juoma toisessa kädessä. Mikäli juomaa ei kädestä löydy, ja muut pelaajat tämän huomaavat, on suoritus hylättävä.

Kuva: Anneka

Kuva: Anneka


Kuva: Niko


Ruokatauko pidettiin ennen sisälajeihin siirtymistä / siirtymän aikana oikeastaan. Ja tässä kun rupesin näin miettimään ja jälkispekuloimaan, niin mitenhän tuota herrasmiessääntöä mahdettiin noudattaa ja valvoa sisälajeissa (fortuna ja tietokilpa)? Hmm.


Joka tapauksessa, voiton vei Jehut. Onnea!

Loppuyöstä oli vapaa ohjelma, eli saunomista ja pulahtelua ainakin meikäläisen kohdalla.

Kuva: Kari

Koitettiin myös pelata Treffit-peliä ja Kalmankuja 13:a, mutta Treffit-pelin puhelimet eivät toimineet (piti pirahdella ittekseen fiiliksen mukaan) ja Kalmankujaa ei siihen aikaan yöstä saatu ees kasattua.

Kuva: Anneka

Juhannuspävänä mestarikokki, tohtori Anneka palasi paikalle loihtimaan taianomaisen lounaan kera salaatin, jossa oli mm. pekaanipähkinöitä ja grillattua persikkaa (kuvassa apulaisensa niitä juuri grillaileekin).


Lämmiteltiin tulen ääressä kuin spurgut Waldo's Peoplen euroviisuvideossa konsanaan. Grillattiin kaikki makkarat (tai ainakin kovasti yritettiin - jossain vaiheessa sateenvarjon allakin) sun muut, ja heitettiin jokuset mölkyt.


Ja ne jotka kehtas, leikkivät tätä leikkiä, jossa pitää keksiä kuka itse kukin on.
Että ei pöhkömpi juhannus! Onhan siinä Suomessa tunnelmaa säässä kun säässä. Vois toistekin ottaa matkakohteeksi ja -ajankohdaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...