keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kuinka kauan vuosi on vielä uusi?


Vuosi ei vaihtunut ihan lähipäivinä juu ei. Mutta just luin Wikipediasta, että monissa Etelä- ja Kaakkois-Aasian kalentereissa vuoden vaihtuminen sattuu juurikin sopivasti huhtikuun puolitienooseen, jolloin juhlitaan kevättä (lempivuodenaikani mahdollisesti), että-jotta tässähän ollaankin itse asiassa vaikka kuinka ajan tasalla!


Noh, viimeksi kun mie juhlin uutta vuotta, niin olin Keltsulla. Oli pimeää ja kylmää - olihan talvi. Laitoin nenän päähän, korkkasin inkivääribissen ja menin viltin alle hengailemaan aka istumaan ja odottamaan että vuosi vaihtuisi. Ajankulua tuli joudutettua myös erinäisillä peleillä ja naposteltavilla.Minust nää oli jokseenkin törkeen hyviä! Brie-karpalo-sipsit. Lidlistä kuulemma. 


Halusin tehdä voitaikinaan käärittyjä nakkeja, joiden päällä ehdottomasti on unikonsiemeniä. Koska semmossia meillä oli joskus parikymmentä vuotta sittenkin.

Kuva: iskä
Eläimet olivat vauhkoina. Vincillä oli erityisen matala askellus. Dali oli varautunut rauhoittavilla. Ymmärrän. Itsekin pidän räjähteitä ja räminää epämiellyttävinä.


Kuva: iskä


Puolenyön aikoihin oli kuitenkin astuttava ulos katsomaan muutama raketinpoksahdus. Se kun on tapana.Kuva: iskäOnneksi ei tarvinut kaukaa ulkosalla seisoskella vaan siirryttiin sisälle vähän mukavampien poksahtelujen pariin.


Se on shamppanjaa! Sitä siemailtiin ja oltiin erä jos toinenkin levyraatia. Iltapalaksi äiti paistoi munia tomaattikastikkeessa. Miten mahtavaa, helppoa ja halpaa! Vähän tähän tyyliin näin.


Siitä olikin hyvä siirtyä rauhallisissa merkeissä nukkumaan. Jos uusi vuosi meilläkin olisi keväällä niin saattaisipa tuo juhlinta enemmän huvittaakin. Mutta keskitalvella mielummin vetäydyn talviunille. Mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...