perjantai 21. maaliskuuta 2014

Suuri urheilutapahtuma ja siihen valmistautuminen


Uudenvuodenaatonaattona otettiin rennosti, sillä seuraavana päivänä meillä oli Annekan kanssa tärkeä matsi.Päätettiin tehdä terveellistä ruokaa, eli taateli-homejuusto-saksanpähkinä-salaattia... :) Ruokajuoma kaadettiin Annekan jättimäiseen karahviin. Sinne se pullollinen hujahti pikkuliruksi pohjalle.Lasitkin oli samaa kokoluokkaa. Rentouduttiin kahtelemalla vähän UMK:taAnneka sai houkuteltua minutkin Candy Crushin maailmaan. En ollut uskonut pelin mahdollisuuksiin olla oikeasti kiva. Mut kyl se oli. Ja on.Hierottiin jalat, hartiat ja kädet vetreiksi (minuttikelloa tarkasti silmällä pitäen, ettei vaan toinen saa enemmän hierontaa ja sitä kautta etulyöntiasemaa).


Kuva: Anneka

Vähän venyttelin ja Anneka nauroi kun näytin niin epäkuvaukselliselta (= tyhmältä ja epäedustavalta)

Kuva: Anneka


Seuraavana aamuna nautittaan bueno aamiainen ja puolen päivän jälkeen iskä tuli noutamaan meidät. Meille oli varattu sulkapallokenttä nimittäiin tuolta Kouvolan ytimestä mistäs-se-nyt-olikaan.


Kuva: iskä


Kuva: iskä

Kuva: iskä

Kuva: iskä

Täytyy sanoa, että olipas kyllä ihan hitsin hauskaa pelata sulista pitkästä aikaa. Hikikin tuli ja hauskaa oli. Nyt hirveästi kutkuttaisi Berliinissäkin joskus käydä vähän läiskimässä. Pitäisi vaan löytää paikka, josta mailat saa lainata ja joku pelikaveri.

Kuva: iskä

Ja joo, Annekahan sen voitti aika lailla suvereenisti. Mokomakin!

Kuva: iskä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...