keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Sulosointuja, mahtava sauna ja mukavat välipalat


Sunnuntaina 22.12. Mikon vanhemmat ystävällisesti tarjosivat meille mahtavan elämyksen, kun päästiin kirkkoon kuuntelemaan paikallisen Lauluyhtye Rajalliset -kokoonpanon joulukonserttia.


Meikätytöllä se oli tippa herkässä, niin liikuttavaa kuunneltavaa oli. Erityisesti kaunisäänisen sopraanon tulkinta tästä Ave Mariasta veti ihon kananlihalle, silmät tulvimaan, suun korviin ja sydämen pakahtumaan. Mikä hieno tuntemusten yhdistelmä!


Kyllä oli kertakaikkisen hienoa ja kaunista! Hienoissa ja kauniissa merkeissä jatkettiin illanviettoakin kun kirkon pihalla saattiin kutsu saunomaan.Mie tykkään Sandelssista! Kymmenisen vuotta sitten näin Sandels-mäyräkoira-näyn. Mutta se olikin vain beige urheilukassi.

Kuva: MikkoSaunan lämpenemistä odotellessa saatiin välipalaksi herkullista joululimppua.Saunassa oli ihan mahtavat löylyt meillä! Minätyttö kävin myös vähän lumessa pyöriskelemässä, vaikka eipä sitä niin paljoa maassa ollut edes, ihan riittävästi kuitenkin minun tarkoituksiini. Sen jälkeen oli kiva kääriytyä pyyhkeeseen, tuijotella takkatulta ja hörppiä lonkeroa. En ennestään omannut ihan hirveästi kokemusta saunapeseytymisestä, mutta ihan hyvin selviydyin kauhan kanssa kuitenkin: pojat ihmettelivät että miten ihmeessä olin pessyt itseni niin pienellä vesimäärällä. Hyvin! sanoin.

Aatonaattona lähdettiin käymään kaupungilla: viemässä Mikon ukille joulutervehdys ja haudoille kynttilöitä.


Hämärän tultua saavuttiin takaisin tukikohtaan, jossa päästiin vähän maistelemaan suklaakakkua (hyväää!!).


Näpersin pulmapeliä, käytiin totta kai saunassa, ja valmistauduttiin henkisesti jouluntuloon.


Pelattiin me myös erä Scotland Yardia. En ollut kovin hyvä roisto, kun kiinni ottivat. 


2 kommenttia:

  1. Sandels mäyris! Oon miettiny välillä kuka puhui sandels mäyriksestä, se olitkin sie!!:) t.kati, kati

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...