torstai 6. maaliskuuta 2014

"Joulu on, kodit on, varpuseni on, net on"


Ajankohtaisesta ykkösestä hyvää iltaa, tänään pääaiheenamme on JOULU!


Jouluaatto
Jouluaaton ohjelmaan kuului joulupuuro - mie sain mantelin! Uujee!! Lumiukko, joulurauhan julistus, joulusauna, joulukirkko iltapäivällä (enpä ollutkaan aikaisemmin ollut tietääkseni jouluna kirkossa, oli ihan kiintoisa kokemus), perinteinen jouluateria ja illalla joulupukkikin piipahti tuomassa pari pakettia! Ihanan rauhallinen, perinteinen joulu, jonka kruunasi vielä erä Muuttuvaa Labyrinttiä, jonka voitti Mikko, mikä minua  labyrinttimestarina tavallaan vähän ehkä harmitti, mutta se hänelle kuitenkin suotakoon, joulun kunniaksi :)


Joulupäivä

Joulupäivänä hypättiin junaan (oli muuten varsin tyhjää!) ja matkattiin muutama tunti etelään, niin että oltiin illalla Keltsulla. Siellä meitä odottikin minun perhe, lisää ihanaa joulutunnelmaa ja joulupöytä, jonka ääreen päästiin heti kunhan olin pikaisesti vaihtanut asuni.

Kuva: isä


Kuva: isäKuva: isä

Kuva: isä

Lahjojen availussa meni taas koko ilta, kun paketteja oli niin suunnaton määrä ja olihan meitä iso porukka koolla. Välissä piti pitää kahvitauko, konjakilla ja käpykakulla.Kuva: isä

Kunhan kaikki ihanat lahjat oli vihdoin saatu avattua ja vuolaat kiittelyt jaettua, siirryttiin kepeämpiin ohjelmanumeroihin: arvottiin porukka kahteen osaan ja polkaistiin käyntiin tietoskabaloiset.

Photo: isä


Jos en nyt ihan väärin muista niin Mikko + tytöt -joukkue taisi kyllä voittaa! Että hyvä myö vaan!


Tapaninpäivä ja sitä seuraava päivä
Kuva: äiti

Kuva: Anneka


Kuva: Anneka
Joutenoloa, palapeliä (eikös joku ollutkin ostanut mahtavan palapelin meille! - se on Berliinin kartta), korttipeliä (eikös joku olekin tehnyt hienot pelikortit meidän isälle! - tausta on taiteilijan itsensä maalaus muuten), ja pitsaa ja canastaa Aleksilla. Ja vähän sarjoja kattelin. Joulu oli ohi. Ohhoh ja voi voi sentään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...