lauantai 23. marraskuuta 2013

Vihdantekoa ja avaimenpiilotusta


Annekan kesän tehtävälistalla oli saunavihdanteko. Niinpä myö lähettiin metsään. 


Annoin noiden kahden hoitaa vihtojen tekemisen (oon usein miettinyt sanotaanko meilläpäin vihta vai vasta ja oon ollut sitä mieltä että käytän itse kumpaakin, mutta ilmeisesti ainakin tänään vihta tuntuu luonnollisemmalta valinnalta). Itse keskityin marjoihin.


Hyvät vihdat tuli! Ensin käytiin saunassa ja sitten syötiin vasta. Nimittäin peruna-makkaranyssäköitä kermaviilikastikkeella. Hyvvää! Ruokailun jälkeen laitettiin Canasta-pelit käyntiin. Koska meitä oli viisi niin yksi sai vuorolleen esittää jokeria. Minä kokeilin miltä rommi ja omenalimonadi maistuisivat yhdessä. Jännältä.


Jälkkäriksi paistettua leipäjuustoa lakkahillolla. 


Kuva: Anneka

Yksi erä mölkkyäkin heitettiin. Olin aika huono.


Illalliseksi vielä pihvit ja sitä edellispäivän kesäkurpitsagratiinia. 


Sittenhän myö vasta keksittiinkin pelien kuningas: avaimenpiilotus! Pelattiin eka niin, että jokainen piilottaa vuorollaan avaimen pikkuvarastoon. Muut etsivät, ja kun ovat löytäneet, astuvat huoneesta ulos. Kun kaikki ovat poistuneet huoneesta, näyttää jokainen yksitellen piilottajalle missä avain on. Pisteet jaetaan siten, että viimeisenä löytänyt saa 1 pisteen, tokavikana 2 pistettä jne.


Kokeiltiin myös pika-avaimenpiilotusta, jossa avain pitää piilottaa helppoon paikkaan, huoneeseen mennään yksi kerrallaan ja otetaan aikaa lähtien siitä kun etsijä avaa oven (ovi laitetaan tietysti perässä kiinni) siihen kunnes avain on palautettu huoneen olkopuoliselle tuolille. Kyl oli hyvä peli!Ja kyl oli kiva ilta! Seuraavana päivänä olikin sitten jo aika lähteä kohti kotia. Matkajuomaksi ostin vielä omppulimpparia.Semmoinen ihana kesäreissu Suomeen oli se. Seuraavaksi luvassa syksyinen Praha. Stay tuned!


2 kommenttia:

  1. Ihana katsoa näitä kesäisiä kuvia. Kaiholla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kesä sieltä taas tulee. Kunhan ensin saadaan joulu suoritettua :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...