torstai 21. marraskuuta 2013

Rentoilua Annekan kaa


Torstaina suuntasin junalla takaisin Kouvolaan (ei jaksanut enempää sentään liftata). Pitkästä aikaa olin hetken aivan yksikseni.Vaan onneksi Anneka oli asemalla vastassa. Haluttiin kokkailla, joten Sipattiin vei ensin tie. Päädyin ostamaan Puffetin, sillä pitihän matkalle nyt joku jätski ostaa!Ei mitään erikoisuuksia tällä kertaa, vaan vanha kunnon vanilja-Puffet. Loistovalinta!
Anneka tarkistaa reseptin. Tehtiin kesäkurpitsagratiinia. Tai Anneka teki, ja minä tein kanasalaattia. Annekalla on jostain syystä vaikeuksia muistaa, että kesäkurpitsa on kesäkurpitsa, ja tulipa sitä vissiin kutsuttua ainakin  munakoisoksi ja kukkakaaliksi ja ties mitä :)Aika hyvää oli! Maattiin sohvalla ja katsottiin joku höpsö elokuva.Ihastuin tuohon juomaan ihan innoissani. Ne harvat jotka suostuvat maistamaan nyrpistävät nenäänsä. En ymmärrä.


Jälkkäriksi mustikkakukkoa vaniljajäätelöllä, ooh!

Lepäämisen ja hyvän ravitsemisen lisäksi valmistauduttiin seuraavaan päivään hieromalla toistemme hartioita ja jalkoja. Tämä on perinteisesti minuuttipeliä - pitää katsoa tarkka aika kellosta, ettei vaan tule yhtään enempää tai vähempää hierottua toista kuin mitä itse vastaanottaa. Mitä seuraavana päivänä sitten tapahtui, se selviää seuraavassa postauksessa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...