torstai 14. marraskuuta 2013

Liftaten Rautalammille


VR.n järjettömät junahinnat saivat veren kiehumaan siinä määrin, että tuumattiin olevan parasta matkata Kouvolasta Rautalammille peukkukyydillä. Askarreltiin hienot kyltit ja iskä heitti meidät sopivan tien varteen. Päivä oli varsin kaunis, joten mikäs siinä seisoskellessa.


Ensimmäinen kyyti taisi tärpätä about reilun puolentunnin päästä (kun meikäläinen oli pusikossa piilossa pissillä). Köröteltiin pikkasen matkaa eteenpäin Valkealan ABC:lle hengellisen musiikin tahdittamana.

Kuva: Mikko

Seuraavassa risteyksessä taidettiin odotella vähän pidempään. Ehkä noin tunti, kun joku suosui pysähtymään. Kävi säkä, sillä kyseisellä kyydillä pääsimmekin melkein perille asti!Kuskimme tykkäsi laulaa ja polttaa sikareita. Oli varsin mielenkiintoinen matka. Puolessavälissä pysähdyttiin jaloittelemaan. Tarjottiin kiitokseksi pullakahvit.


Kyyti jätti meidät sopivaan paikkaan, josta pikku matka köpöteltiin eteenpäin ettei ihan moottoritiellä oltaisi.Eikä aikaakaan kun kohdalle sattui auto, joka kuljetti meidät ihan kotiovelle saakka. 


Tutuhkonoloista porukkaa

Olin tosi iloinen, että liftaus sujui noin mutkattomasti. Oli hyvä sää ja säästyi pitkä penni! 

Mutta perille päästyämme sitä vasta mukavaa olikin!

Mikon kanssa päästiin majoittumaan kellarikerrokseen, mikä oli ihan mahtava homma, sillä siellä oli miellyttävän viileää - tuli nukuttua hyvin joka yö (ja ne harvat tunnit, jotka sitä nukkua malttoi.. :))
Mikko sai etukäteissynttärilahjaksi levyn.


Päivälliseksi kalakeittoa. Tietysti kera ruisleipäsen ja piimälasillisen. Ja jälkkäriksi pannaria mansikkahillolla!Pelattiin pariskunnittain mölkkyä.Heittoalusta sai osakseen aika paljon moitteita. Enimmistö sopi keskenään, että seuraava peli on ehdottomasti pelattava nurmella.


Hämärän tullen oli aika laittaa tulet. Tulessa paistui makkara ja paloi jokunen paperi ja muisto. Itsekin osallistuin tähän rituaaliin polttamalla meno-lentolippumme merkiksi siitä, että nyt todellakin ollaan Suomessa. Käytiinpä tulen ääressä jokunen syvällinen keskustelukin.


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...