keskiviikko 16. lokakuuta 2013

KyKAMAX


Lauantaina heräsin kännissä. Kävin pikaseen suihkussa, heitin päälle suunnilleen ekana tulleet vaatteet ja suunnistin kohti Kasarminmäkeä (onneksi sain kyydin). Siellä kokoonnuttiin Kyamk-porukalla viettämään ratkiriemukasta päivää. Edellisvuoden alumni oli jäänyt minulta väliin, joten tätä vuonna halusin aivan ehdottomasti olla mukana!Päivä lähti käyntiin mukavasteen parilla ranskalaisella ja mukillisella Mäkkärin colaa, johon muuan herrasmies ystävällisesti tarjosi tujauksen Jack Danielsia.

Täsmällisesti, sovittuun aikaan kyytimme saapui noutamaan meidät pienoiselle Kouvola-kierrokselle.Ikävä kyllä kuski ei saanut C-kasettiaan pyörimään, joten joutui itse toimittamaan myös kommenttiraidan virkaa. Viisasi ainakin matkan jossain kohdin, että oikealla puolen kilpaileva yritys (VR:n kiskot). Muilta osin matkaopastus jäi hieman vähäsanaiseksi.

Mut ei se mitään! Osasin itsekin itsenäisesti tunnistaa päänähtävyydet:


Pohjolatalo

Mansion!

Juu ja heitettiin myö ympyrä Vaakunan edessäkin! Hauskaa oli!


Photo: Jouni

Sitten ohjelmassa seurasi puheita, kunniamerkkejä, boolia, kouvostoliittomuffinseja ja muita herkkuja. Vapaata seurustelua, juomista, aurinkoa, kaalia ja Mediakasarmin ympäri alasti -juoksukilpailu.
Kaali taisi olla aikalailla parhaimmillaan. Sen verran maukasta nakerrettavaa oli! Ei uskois, mutta totta!
Aijuu minä sain myös hienon kampauksen! (Kiitos Annika!)


Tuli jonkun verran myös leikittyä leikkiä "Arvaa mitä mul on kädes". Ja kun kukaan ei enää jaksanut arvata, alettiin laulelemaan kappaleita sana kerrallaan - ensin kai ihan oikeita lauluja, mutta aika pian siirrytiin omiin impro-kipaleisiin.Kuva: Anne


Kuva: Anne

No. En voittanut juoksua, vaikka jossain vaiheessa olinkin kärjessä viipottamassa.  Otti kyllä hiukkasen kunnon päälle. Vaatteiden päällelaittaminen mahdollisimman nopeasti ja tavattoman hengästyneenä ja vieläpä kännissäkin oli kyllä haastavaa. Ja v***ikshan se menikii...Pakko oli ottaa pienet power-napit jossain vaiheessa. Niiltä herättyäni pihalta kantautui kaunista saksofonimusiikkia. Love Boat. Tanssittiin.

Ilta alkoi hämärtyä. Siirrytiin sisätiloihin. House of Rockiin vei askel. Siellä soitti hieno livebändi.Sitten en jaksanut enää kukkua, vaan kävelin Annekalle nukkumaan. 

Hieno päivä! Kiitos kaikille! Olette upeita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...