maanantai 28. lokakuuta 2013

Krapulointia luonnonhelmassa & Turnajaisten toinen puolisko


Lauantaina olin onneksi käynyt ihan suht ajoissa nukkumaan, minkä vuoksi sunnuntaina ei mitkään sen ihmeellisemmät olot häirinneet eloa. Annekan kanssa mielittiin johonkin luonnon helmaan. Niinpä hälyytettiin iskä paikalle ja lähdettiin etsimään jotan Kalalampea. Ei löydetty, kun ei vissiin ihan hirveen tarkasti oltu sitä reittiä kartasta katsottu. Ajeltiin sitten vähän sinne ja tänne ja ees ja taas, kunnes luovutettiin ja päätettiin vaihtaa määränpääksi Myllypuro.Iskä toi menne namit. Maistuivat kyllä!
Kuva: MikkoSiellä oli oikein nättiä ja seesteistä. Mitä nyt pari ötökkää vähän aiheutti minulle lieviä kauhunhetkiä.

Heitettiin Anneka kotii, ja päätettiin viedä Berliinissä aloitetut turnajaiset loppuun. Tilanne oli minigolfin, keilauksen ja canastan jäljiltä 3-0 Suomi-tiimin eduksi.

Ennen kuin ryhdyttiin taistoon, piti kuitenkin vähän tankata:


iskän tekemää soppaa kaverinaan pari paahdettua Viljatyttöä kermajuustolla, salaatilla ja kanttarellituorejuustolla - parhautta!


Jälkkäriksi Kismet-jätski ! Ehkä vähän makea, mutta oikeastaan aika tosi hyvä kyllä!


Sit myö oltiin valmiita! Suunnattiin Koivusaareen pelaamaan frisbeegolfit. Eka otettiin yksi harjoituskierros ja sitten kunnon peli.


Kuva: Mikko


Kuva: Mikko
Hurjan tasainen kamppailu oli, vaan yllättäen kävikin niin, että myö Mikon kanssa voitettiin! Jee, toivo eli siis vielä. Tilanne 3-1


Ennen seuraavaa lajia nautin välijuomaksi Omenalimpparia. Sitä on pakko saada aina Suomessa käydessä.

Kuva: Aleksi

Ja vetäisin parit biisit.

Seuraavana lajina meillä oli kroketti, missä en erityisemmin hyvä ole ollut koskaan. No, enkä muutenkaan kyseistä peliä ole juuri pelannut kuin muutaman kerran muksuna.Lähtöasetelmista sen jo arvelinkin tapahtuvat - ei voitettu tätä lajia ei. Iskä näytti taitavuutensa jonglööraamalla krokettikuulilla ja Aleksikin huiteli haastavasti vaan yhden käden tekniikalla menemään -  oli ainoa joka noudatti herrasmiessääntöä, jonka mukaan toisessa kädessä pitää olla koko ajan juoma.

Siinä kun näppärästi pihalla seisoskeltiin, niin ehdotin seuraavaksi lajiksi tikkaa.

Kuva: MikkoTämäkin saattoi mennä paikoitellen vähän jännäksi. Ei tainnut kuitenkaan voittoa tulla meille. Tilanne ennen viimeistä lajia 5-1.Seitsenottelumme viimeiseksi lajiksi valikoitu pöytäfutis. Ihan hyvä vastus annettiin, mutta ei vaan voittoon ylletty tässäkään. Koko kisan lopputuloksesi jäi siis 6-1. Ensi kerralla parempi tuuri sitte. Ja onnea vaan voittajille :)


Kaikkien näiden urheilusuoritusten jälkeen tuli uni vallan helposti silmään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...