sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kahvituokio ja skumppahetki


Torstaina kahviteltiin Aleksin valmistumisen kunniaksi. Pääsin sopivasti näkemään näin myös sukulaisia reissuni aikana.Ennen vieraiden saapumista ja herkkuihin kiinnikäymistä piti syödä kunnon ruoka, joka herkkua oli kyllä sekin. Jonkin sortin pastaa muistaakseni.


Koitin laittautua suhteellisen edustuskuntoiseksi.Siinä sitä sitten istuksittiin. Paitsi että välillä livahdettiin Aleksin huoneeseen hakkaamaan biisi tai pari Guitar Heroa.Kuin kaksi marjaa. 

Oli ihan kiva ottaa se päivä rennosti. Seuraava päivä nimittäis oli perjantai, jolloin suunnitelmissa oli jonkinasteista juhlintaa!Treffattiin pikaisesti Lasarissa kuvausreissulla Kouvolassa olleet Katri ja kumppanit.


Nämä tyypit ikävä kyllä poistuivat Kouvostoliitosta, mutta onneksi Miia liittyi pian seuraan. Suunnattiin kaupan kautta Annekalle.


Toki asiaan kuului Suomen hintojen kauhistelu. Mutta onneksi Lakrisal-pötkö ilostutti.Siellähän meitä tyttöset jo odottelivatkin. Skumppaa ja mustikkapiirakkaa. Namnam!

Photo: Anneka

Photo: Anneka

Tehtiin tortillapitsoja. Meitä oli joku kymmenisen henkeä. Koitettiin pelata Aliasta, mutta eihän siitä mitään tullut, muuta kuin kamala meteli.

Otettiin viinit mukaan ja siirryttiin liikennepuistoon aloittelemaan. Syytä en tempaukselle tiedä, mutta ihan hauskaa oli.


Anneka näytti minulle salaisen pöheikköreitin. 

Mentiin Miian kanssa ensin Rockiin, mutta aika pian sieltä siirryttiin Encoreen, kun haluttiin tanssia. Vähän siinä tanssittiinkin juu. Sitten mentiin salaa suljetulle puolelle ja kaiken kukkuraksi laitettiin siinä vielä tupakaksi. Kun joku vihdoin tuli meidät häätämään pois, tekeydyttiin tyhmiksi saksalaisturisteiksi, muahaha! Ihan hyvin meni läpi ja saatiinkiin ystävällinen opastus tupakkakopille.


Rooli jäi päälle kun vaihdettiin siitä vielä Mulligansiin. Mikko sai toimia meidän tulkkina. Narikassa säädettiin vaikka kuinka kauan korttiemme kanssa, kun ei oltu tajuavinaan että narikka pitää maksaa erikseen. Saatettiin kyllä vähän paljastua kun siitä lähdettyämme Miia huudahti aika kovaan ääneen ihan sujuvalla suomen kielellä "Hei tää on hyvä biisi!". Minäkin sitten tiskille päästyämme esittelin suomen kielen taitojani: "Ykssi olut kiittos!"

Pilkun jälkeen jonkin aikaa siinä kadulla vielä jumiteltiin ja lauleskeltiin. Jonkin sorttista jatko-toimintaa harjoitettiin Annekan luona vielä Allun kanssa, kun muut halusivat nukkua. Vetäydyttiin siis parvekkeelle kuuntelemaan musaa ihan hiljaa vaan.

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...