tiistai 13. elokuuta 2013

Rullailua ja pantomiimia


Suomeen saavuttiin sen verran myöhään, että kunhan oltiin päästy Keltsulle asti, oli suuntana peti ja mielessä kunnon unet. Seuraavana päivänä olikin ohjelmassa sukujuhlat, kuten Anneka asian ilmaisi. Olin ilmoittanut tekeväni vietnamilaisia kesärullia lähipiirille. Niinpä aamiaisen jälkeen hypättiin autoon ja köröteltiin Prismaan ostoksille. (Olin ottanut jo aikaisemmin yhteyttä myyjään nimeltänsä Mauri ja kysynyt löytyykö kaikki tarpeet kaupasta. Melkein kaikki löytyi - riisipaperit toin mukanani Berliinistä).


Ihan ensimmäiseksi käytiin kuitenkin lähikuvaamossa, sillä yksi reissun agendoistani oli passin uusiminen.


Että semmonen ilmestys. Ennen Prismaa käytiin poimimassa Anneka mukaan kauppa-avuksi.Hienosti löydettiin melkein kaikki jutut miun listalta ja mitä ei löydetty ei tarvittu. Extrana ostin kesän ekan Suomi-jäätelön: Pekaanipähkinä Kingiksen, koska pekaanipähkinät vaan on niin nam!Arvio: varsin kelvollinen jätski, joskaan ei päihitä läheskään klassikko-Kingistä. Kyseinen jäätelö on laktoositon ja ehkä juuri siitä johtuen suklaa muistutti mielestäni suuresti Brunbergin tummaa suklaata, mikä hyvää on toki sekin.

Nätisti kun pyysin niin sain apua myöskin rullien valmistamiseen. (Muuten olisikin saattanut vierähtää jokunen tovi keittiössä).

 Kuva: iskä


Kuva: isä


Kuva: isä

Kuva: isä


Kuva: isä

Kovasti koitin varoitella, että eivät nämä välttämättä ekalla kerralla nappaa, mutta kyllä yllättäen maistuivatkin porukalle. Lopuksi otettiin vielä aakkosjärjestyksessä pisteidenantokierros kera sanallisen arvion. Ihan hyvät pojot tuli.

Kuva: Anneka

Tovi hengähdettiin, ennen kuin nautittiin jälkkäriksi Aura-misu.Kuva: Mikko

Iltaohjelmaksi ehdotin pienimuotoisia olympialaisia. Jokainen sai valita yhden lajin ja niinpä kamppailu käytiin seuraavien lajien osalta: 1) Mario Kart 2) Pelikortin heitto 3) Geoguessr 4) Avaimenpiilotus 5) ScattergoriesOliskohan ollut peräti niin, että minä olisin voittanut koko skaban? Saattaapi hyvinkin olla!

Äiti teki mulle letin:
Kuva: isä

Ja munakkaan:


Illan pimeinä tunteina pelattiin "arvaa ketä huoneessa olevaa ajattelen?", mutta kevyen metroversion sijasta liikuttiinkin tällä kertaa aivan eri sfääreissä. Meditoitiin silmät kiinni ja kämmenet avoimina ja vastausta piti perustella tuntemuksillaan. Et silleen. Kun aivot eivät enää jaksaneet, vaihdettiin kepeämpään ja ruvettiin pantomiimeilemään.Aamuun astihan siinä sitten meni. Aleksikin ehti palata yötöistä ja liittyä seuraan. Osa sanoista oli kyllä aika kinkkisiä esitettäviä, esim. raparperi, teletappi ja lihapiirakka, mutta itsepähän keksittiin.

Kuva: äiti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...