tiistai 11. kesäkuuta 2013

Hiihtoretki


Ha, kuinka siistiä ajatella talvea näin kesällä, mutta toisaalta kyllähän sitä kesääkin vissiin muistellaan keskellä talvea. Niinpä laittelen nyt vähän kuvia ja tunnelmia helmikuisesta urheilutuokiostamme.

Yksi Suomen talvi -minilomani päämääristä oli päästä hiihtämään. Sukset ovat olleet jalassani viimeksi ala-asteikäisenä jos oikein muistan. Silloin vihasin hiihtämistä. Yli kymmenen vuoden kuluttua ajattelin antaa lajille uuden mahdollisuuden.
Kuva: iskä

Ihan siihen lähelle lähdettiin pienenpienelle lenkille. Tarvittavat varusteet sain lainaan ja Annekaa huvitti hameessa hiihtämiseni.Taisi olla sellainen vähän epäsuotuisa sää, ettei kovin hyvin suksi luistanut. Muistin kuitenkin vielä miten se lykkiminen tapahtuu ja jopa luistellakin osasin. Aika rankkaa oli joka tapauksessa ja aika pian sitä pienen hien saikin pintaansa.
Kuva: Anneka


Kuva: iskä

Kuva: Anneka

Kuva: iskä

Saavuttiin kodalle. Laitettiin sukset seinustalle huilimaan ja ruvettiin pitämään taukoa.

Kuva: iskä

Anneka laittoi tulet ja iskä kaatoi kaikille kaakaota. Kuva: iskä

Paikannettiin paistovälineet ja ruvettiin lämmittämään murkinaa. Nimittäin makkaraa ja lihapiirakoita.Kuva: iskä


Voi olipas kyllä hirveän mukavaa! En muista koska olisi kaakao ja makkara maistuneet yhtä hyvältä. Kunhan oltiin ravittu itsemme, piti hiihtää vielä takaisinpäin, mutta se meni ihan mukavasti. Ehkä jopa nopeammin kuin menomatka. Annekan tietysti piti päästä ekana perille kun sille voitto on niin tärkeää ja piti tätäkin jonain kilpailuna (mihin minä sanon että sillä taisi olla kyllä paremmat sukset... :))

Retken kruunasi toki kotona odottava sauna ja saunaolut! Kyllä mää moisia retkiä ihan mielelläni voisin tehdä seuraavan kerran aiemminkin kuin kymmenen vuoden päästä!

7 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...