perjantai 4. tammikuuta 2013

Tykkimäkee-een!


Eräs seikka, minkä haaveilin ennakkoon Suomi-reissuni sisältävän, oli Tykkimäen Taifuuni! Toive toteutui, kun yhtenä päivänä Annekan kanssa ehdotettiin iskälle, että se voisi viedä meidät Tykkäriin, ja tottahan toki iseistä parhain suostui! :)

Kuva: iskä
Kuva: iskä

Taifuuni oli lapsena mun lempilaite. Kivaa oli nytkin, mutta ehkä vähän enemmän jännitti kuin pienenä. Etenkin kun se nousi sillä tavalla hytkytellen. Oltiin kolmestaan sitä paitsi ainoat matkustajat!


 Kuva: Anneka

Huh ja hih! Olipa kyytiä! Meillä ei ollut kiire minnekään, joten jäätiin vielä puistoon hengailemaan ja katselemaan mitä muuta kivaa löydettäisiin.

 Kuva: Anneka
Kuva: Anneka

Koska laitelippuja oli vielä jäljellä Anneka sai minut ylipuhuttua vielä hurjempaan laitteeseen, eli Trombiin! Se oli sinänsä kyllä ihan miellyttävällä tavalla hurja, ettei tullut pahaa oloa, ja paikantajukin välillä meni sekaisin.  Meikä vaan riemuissaan kiljui ja nauroi vuorotellen siinä missä vieressä istuneet pikkulapset haukottelivat.

Kuva: iskä
Kuva: iskä
Kuva: iskä

Lopuksi mentiin vielä selvittelemään kieputtimissa sekoitettua päätä limukalla.


Ennen poislähtöä oli vielä käytävä koittamassa pelionnea. Mut oltiin kyllä aika huonoja. Tai siis pelit ihan epäreilun vaikeita!


Kuva: Anneka
Kuva: iskä

Kiitokset kivasta päivästä Annekalle, iskälle ja Kusti-sammakolle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...