torstai 6. joulukuuta 2012

Uusia ja vanhoja tuttavuuksia A:koskella


Mikon jäädessä vielä pariksi päiväksi sukuloimaan, suuntasin itse takaisin etelään.Uusi perheenjäsen oli nähkääs saapunut Keltakankaalle:


Hän on Max. Erittäin fiksu ja filmaattinen tapaus!


Kuten kissanpennuilla on tapana, nukkui Maxkin aika paljon. Välillä se heräsi tutustumaan uuteen ympäristöönsä kunnes alkoi väsymys taas painaa.

Seurasin kissan liikkeitä herkeämättä. Väliajalla tutustuin Fazerin uutuussuklaaseen:


Eipä ollut hääppöstä kyllä, ei toki mitään pahaakaan, mutta vähän pettymys kuitenkin. Mutta tämä se sen sijaan vasta epähääppöistä olikin:


Kiva kuosi ja lisko, joten ostettava oli! Makea, trooppinen maku, tosi keinotekoinen. Lonkeron makua oli hankala tunnistaa edes moisen moskan alta. Niinpä lopetin suosiolla maistelun kesken ja vaihdoin juotavani viiniin ja aktiviteettini Alphapetiin.

Photo: iskä
Seuraavana päivänä eläimellinen meno jatkui kun lähdettiin käyttämään alakuloista Dali-hauvaa tohtorilla. Paljon tehtiin kaikennäköisiä testejä, mutta mitään ei onneksi löytynyt, joten ihan terveen paperein lähdettiin poies.Paluumatkalla minä jäin Inksaan, kävin moikkaamassa kummipoikaani ja muuta perhettään. Kotimatkan päätin taittaa sellaista extremelajia harrastamalla kuin rullaluistelu! Kääk! Viime kerrastapa olikin jotain 7-8 vuotta. Alku oli pirullinen: pitkä mäkilähtö, jonka onneksi selvisin jarrupala vinkuen ja osittain sukkasillani tassutellen. Mutta onneksi siitä pian pääsin Keltsun suoralle ja nopeasti muistui mieleen miten sitä oikein pitikään niitä luistimia käyttää. Luistelin myrskyn reunalla kuten kuvan pilvistä näkee:


Oli kivvaa! Ainiin, ennen eläinlääkäriä oli se verran aikaa, että käytiin ostamassa mulle suojasetti jonkun sportliikkeen aleista. Ystävällinen myyjä näytti, että tässä näitä on. Iskä taisi vielä varmistaa että nämä on kai kaikki saman kokoisia, mihin myyjä totesi, että juu! No ei ollut. Kun rupesin niitä sitten päälleni vetämään, huomasin, että kokoa XS olivat... eli vähän puristivat siltä osin kun edes päälle menivät. No, onneksi sain kummipojalta suojat ja jonkun vanhan kypäränkin extrana lainaan ja seuraavana päivänä pahoittelun kera setin vaihdettua :)

Iltasella nautin saunasta totta kai. Ruvettiin myös kouluttamaan kissaa tulevia youtube-hittejä varten:Suoritin myös yhden listallani olleen jäätelön. Hyvää oli totta kai, mutta ei niin tajunnanräjäyttävää kuin olisin toivonut kuvauksen perusteella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...