keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Luonnon helmassa


Sunnuntaina halusin aamiaisen jälkeen ehdottomasti käydä pienellä metsälenkillä.
Oli ihan tunnelmallista, kunnes päästiin syvemmälle pöpelikköön ja joku miljoonapäinen itikkaparvi piiritti meidät. Reittivalintakaan ei ollut ihan paras mahdollinen: tie kapeni kapenemistaan ja maa oli sateen jälkeen mutaista. Valokuvaaminen oli mahdotonta kun hyttyset kävivät heti sormiin kiinni (ja kuulemma mun perseeseen myös, sano perässä kulkenut...). Mutta kun pöllähdettiin mettästä ulos, nähtiin hevosia!

Kuva: Mikko
Mitenkäs meikälle istuisi maatalonemännän rooli? Virkistävän ja jännittävän reippailumme jälkeen päästiin nauttimaan ihka oikeista kesä-Suomi-herkuista:


Nimittäis kalakeitosta kera ruisleivän ja jälkkäriksi mansikkakakusta! 


Meitsilläkin oli sopivasti ollut nimpparit edellisenä päivänä, ja tuohon päivään on perinteisesti kuulunut mansikkakakku, niin jotta sehän passas! Ja maistui :)

Illemmalla taas saunaan, ja tulipa sitä käytyä järvessäkin kastautumisessa. (Vaikka näissä Mikon ottamissa kuvissa näyttääkin siltä, että vaan juoksentelisin eestaas, niin uin ihan oikeesti kyllä... muutaman sekunnin :))Tämän hetken jälkeen tummat pilvet kerääntyivät taivaalle ja alkoi sataa kaatamalla. Kesäsade! Juostiin takaisin saunaan.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...