maanantai 15. lokakuuta 2012

Suonenjok' Rok


Joo. Matka jatkui ja selvisin junaan, jossa treffasin Helsingistä matkaan lähteneen Mikon.

Kuva: Mikko

Kuva: Mikko

Olin ostanut meille evähäksi jotkut kämäset pitsaleipäset, jotka olivat tarttuneet pussinsa seinämiin ja muussaantuneet tunnistamattomiksi. Maku oli kuitenkin tallella. Ravinto tuli tarpeeseen kuten myös limukka! Jossain välissä matkaa piti ratatöiden vuoksi vaihtaa bussiin ja kulkea sillä sitten loppumatka.Sää oli sateinen, kuten Suomen suveen kuuluu. Henkilöautokyyti oli asemalla vastassa ja kuljetti meidät Rautalammille herkullisen pika-aterian ääreen.Pari lasia viiniä äkkiä napaan, matkakalja mukaan, ja niin lähdettiin takaisin Suonenjoelle, rokkifestareille!Väkeä festaripaikkana toimineessa jäähallissa oli valitettavan vähän. Kehnon sään lisäksi tapahtuneesta oli varmasti syyttäminen viereistä ilmaistapahtumaa: mansikkafestareita vetonaulanaan Matti Nykänen. Sinnehän ne kaikki meni.

Mentiin pikku aitaukseen juomaan kalliit lonkerot, kunnes pian aloitti musisoinnin mainio Jukka Ruostila & Kaaoksen Ystävän. Vähäpäinen yleisö ei ollut mikään este erinomaiselle keikalle. Allekirjoittaneellakin oli tilaa tanssia ja hurmioitua oikein kunnolla, ja siitähän minä tykkään!
Keikan jälkeen juotiin vähän lisää muovituoppilonkeroa, minkä jälkeen siirryyttiin ulos toisen lavan läheisyyteen: toiseen aitaukseen juomaan ja katsomaan vähän Jarkko Martikaista.


Kuva: Espen
Törmasin sattumalta tyttöseen, jolla oli ihan samanlainen hammaskoru kuin minulla - samassa hamapaassakin vielä:


Seuraavaksi oli hyvin aikaa käväistä lähibaarissa ottamassa yhdet ennen Die so fludin keikkaa. Meikä halusi caipiroskan, mikä oli kallis ja siinä oli murskan sijasta ihan isoja jääpaloja, eikä saanut enää vaihtaakaan. Join sen sitten äkkiä mukisematta ja otin päälle olusen pahaa mieltä kompensoimaan.

Kuva: Espen
Kuva: Espen

Ennen festarialueelle palaamista ehdittiin vielä käydä haukkaamassa hampparit. Kallista oli tietysti sekin, mutta hyväää, sillä sinnä oli Aura-juustoa! Namnam! Die so fluid oli meikäläiselle ihan uusi tuttavuus ja tykkäsin kyllä.

Kuva: Espen
Kuva: Espen
Kuva: Espen
Kuva: Espen
Kuva: Espen
Keikan jälkeen mentiin johonkin hotelliin vähäksi aikaa jatkoille ja sieltä sitten tilataksilla kohti Rautalammia ja petiä! Semmoiset kemut! Onneksi viikonloppuna sai ottaa rentoakin rennommin ja rauhallisemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...