sunnuntai 30. syyskuuta 2012

When the party must go on and on and on and on


Seuraavana päivänä herätessä ei olo välttämättä ollut se kaikista virkein, mutta koska en halunnut tuottaa Annekalle (tai itsellenikään) pettymystä ja luistaa jo aikoja sitten tehdyistä suunnitelmista, päätin ryhdistäytyä ja koota itseni: kävin saunassa, söin Valion Viola savuporo-juustokeittoa (joka kuulosti hyvältä, mutta osoittautui aika pettymykseksi laimeudellaan, joskin jalostettuna voisi olla ihan kelvollinen sapuska) ja suunnistin kohti Kouvolan keskustaa!Aikeissa oli nähkääs lähteä Encoreen tanssahtelemaan tyttösten kanssa. Pelattiin Aliasta, minkä aikana sain heräteltyä itseni elävien kirjoihin vääntämällä itselleni jokusen ja vähän useammankin caipirinhan.

Aina yhtä yllättäen tuli aika, jolloin olisi suotavaa nopeasti edetä sinne baariin asti, kun kuitenkin tiettyyn aikaan se valomerkkikin tulisi. Ja niin joku taas ilmoitti että nyt mennään, ja sitten totta tosiaan mentiin.


Ehdin juoda drinksun, halpiskaljaa ja shotteja ja jopa jossain välissä vähän vettäkin. Ja käydä tanssilattialla taas nuorisolle näyttämässä vähän tanssimallia, kröhöm... Sitten se pilkku tuli. En tiedä miksi, mutta jostain syystä jäätiin kulman taakse ottamaan kuvia ja kävi siinä jotain heppuja meille muutaman minuutin ajan seuraakin pitämässä. Sain kaljan!


Kuva: Anneka

Kuva: Tomi

Sitten oltiin Annekalla ja Iinalla: edessä jatkot: luvassa lisää Aliasta.

Kuva: Anneka


Älkääs ees kysykö, en oikeen tiedä taas mitä tapahtui, mutta aika vieri, kuunneltiin ihanan nostalgista musaa, kuten Apulantaa, Tehosekoitinta ja Me & Myta ja yhtäkkiä kello oli niin paljon, että joku (saatoin olla minä) heitti ilmoille ajatuksen kylmistä huurteisista tuopeista. Niin sitä sitten juostiin lähimpään räkälään, jossa meitä odotti karvas pettymys: ei tarjoilua, koska meikällä ei ollut papereita mukana. Hei haloo oon 27! Siinä mieleni pahoitettuani käyttäydyin hetken huonosti ja huusin ulos mennessämme että haistakaa v****! et sillee... kai sitten koitin käyttäytyä sen kymmenen vuotta nuoremman minäni mukaan, jos kerran täysikäisestä en mennyt. Todellisuudessa  kyllä muistan ajatelleeni että baarimamma vaan halusi vittuilla ja heittää tollasen kortin hihasta (mutta toisaalta kyllä varmaan suurin osa Suomessa asuvista kuljettaa mukanaan ajokorttia tai henkkareita - mulla ei ole muuta henkilöllisyystodistusta kuin passi, eikä sitä ole paria hassua poikkeusta lukuun ottamatta ikinä kysytty Berliinissä, joten en ole tottunut pitämään passia vakiovarusteenani). Jälkeenpäin sain kuulla, että nainen oli huudahtanut perään, että hyvin oon säilynyt  (ihan vilpittömästi, kuulemma). Hävetti, että huusin niin rumasti.  No mutta. Eipä siinä sitten nähty muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa matkaa syvemmälle keskustaan. Spede oli seuraava määränpäämme.

Kuva: Anneka

Ihan hirrrrveesti rupes siinä väsyttämään, mutta onneks joku miekkonen tuli meille juttelemaan ja sain ehotettua, että eiköhän siirrytä tonne ulkotilohin Lasarin terssulle niin voi olla vähän reippahampi meininki.


Ja olikin! Oltiin ketjupiirrustelua ja sitten ketju-potpuri-lauleskelua, joka kyllä tultiin henkilökunnan puolesta kieltämään. Höh! Miksi ei saa laulaa!? Jatkettiin piirrustelua ja kesästä nauttimista. En osannut päättää valkovenäläisen ja ville vallattoman väliltä, joten kehitettiin näiden sekoitus: maitoa, kahvilikööriä ja minttulikööriä! Toimi ainakin siinä tilassa.... Onneksi ihan siinä iltapäivän puolella vihdoin tajuttiin lähteä kämpille nukkumaan! Matkan varrelta poimittiin mukaan safkaa. Meikälle rullakebab auralla - ei oo kyllä ikinä maistunut yhtä hyvältä!Muutaman tunnin päästä herättiin iltapalalle, limsalle ja kattomaan leffa (Kiitos ahkerat ja ihanat Anneka ja Iina!!!!) Siitä olikin hyvä jatkaa oikein über-kunnollisilla yöunilla. Tulipahan ryypättyä rehtiin suomalaiseen tapaan... Vaan viikonloppu oli vasta edessä! O'ou....

4 kommenttia:

 1. Jumituin lueskelemaan näitä vanhoja postauksia ku huomaasin et jääny vaikka kuinka paljon lukematta! Mut tässä havahuin tohon "joku miekkonen", koska eikös tuo oo tuo sama tyyppi ku noissa aiemmissa kuvissa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin ja unohin sanoa et Suomessahan tosiaan varmaan joskus viime vuonna (vaiko jo edellisenä? En muista ku oon absolutisti :D) astu voimaan se joku juttu et kaikilta alle 30-vuotiaalta näyttäviltä kysytään paperit. Ehkäpä siulta sen takia sit kysyttiin henkkareita.

   Poista
  2. Eihän toki. Kuvissa esiintyvä miekkonen on Annekan poikkis ja siitä jostain miekkosesta ei ole kuvaa :D

   Poista
  3. Eikös se vaihtunu vasta tän vuoden alussa? Ja ohjeistuksena nimeomaa kaupoille. (Niinpä mulla esim keväisellä Suomi-reissulla kysyttiin kaupassa paperit, mutta Alkossa ei :D) Kesäreissulla ei sitten taidettukaan kysyä kertaakaan... Olen vanha korppu ymph!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...