keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Grillijuhlat talon tapaan


Avasin perheen illanistujaiset hienolla temppuiluesitykselläni:

Kuva: äiti kai
No ei vaineskaan. Paikalle viimeisenä saapunut Anneka valitti pesäpallon peluusta kipeytyneitä lihaksiaan, joten koitin vähän näyttää venyttelyvinkkejä.

Kuva: äiti tai isä
Mutta ei hän oikein tainnut innostua.

Menun olin saanut päättää minä, ja siihen kuului vartaita ja aura-kermaviilikastiketta. Oh yes!

Kuva. isä tai äitiJa hyväähän se oli kun mikä! Välillä meidän illanistumista kyllä vähän häiritsi pelottavat pörriäiset, joista olin kuullut kauhutarinoita jo ennakkoon. Harvinaisen aggressiivisia tapauksia, jotka tuosta vaan tulevat pistelemään ympäriinsä. Onneksi puolustus pelasi, ja hyökkäykset saatiin torjuttua.

Kuva: äiti
Kuva: äiti
Sitte myö käynnistettiin pelisessiot, jotka lopulta jäivät jatsiin ja coronaan. Siinä vaiheessa alkoi keskittyminen niin herpaantua, että päätettiin keskittyä vain yhteen asiaan: seurusteluun ja sellaiseen.
Ilta hämärtyi. Laitettiin uuteen grillipönttöön(mikä nyt onkaan...) tulet ja varaston soittimeen pyörimään älppärit.Ihan vallan intouduttiin tanssahtelemaankin.

Kuva: isä

Kuva: äiti
Yhtäkkiä alkoi valostaa. Niin hassua kuinka vielä heinäkuussakin Suomen kesässä tuo ihan pimaä aika on niin lyhyt. Soittimeen löysi sattumalta tiensä ihan mahtava singlelevy, jossa oli perinteistä risteilymainosmusiikkia, joten leikittiin että oltiin kuuluttajia laivalla. Ja kyllä meitä nauratti! Kunhan oltiin saatu koottua itsemme oli korkea aika hipsiä petiin nukkumaan. Kiva ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...