torstai 1. maaliskuuta 2012

Keskiviikko-Kemut kiehtovassa Kouvolassa

Joulun jälkeisenä keskiviikkona oli tarkoitus perheen naisten kesken lähteä ulos vähän rilluttelemaan. Valmistauduin iltaan venyttelemällä, ja ilman kiirettä laittautumalla, samalla vähän joulupukin tuomaa viiniä sivistyneesti siemaillen.


Söin alkuillasta palan pitsaa ja ennen ulos lähtöä pari palaa lisää - Oli tarkoitus mennä äidin kanssa ulos syömään, Anneka voisi sitten töistä tultuaan liittyä seuraamme, mutta mitä vielä! Ei koko kylässä näemmä voi arki-iltana yhdeksän (vai oliko se kymmenen? varmaan ysin..?) jälkeen syödä ulkona (kunnollisesti ravintolassa kera viinin, en nyt tarkoita mitään Kuuma-Paloja tai Anttilan Mäkkejä). Mikä karvas pettymys! Piti sitten tyytyä nestepainoiseen ravintoon. Aloitettiin Old Tomista eli Tompasta.


Caipirinha olisi maistunut, mutta ainesosia kun ei ollut saatavilla, suostuin ensimmäistä kertaa kokeilemaan caipiroskaa, mikä olikin ihan kiva tuttavuus! Parin caipin ja olusen jälkeen siirryttiin muihin drinksuihin. Työllistettiin baarimikkoa kuvailemalla minkälaisia cocktaileja haluttaisiin hänen meille tekevän. Toiset toimi, toiset ei. Ehkä toiset osasi kuvailla paremmin ;)

Anneka ja Miia liittyivät seuraan. Anneka innostui kirsikkaoluen nähtyään. Ei kuitenkaan maistunut ihan samalta kuin berliinistä tuttu, tumma kirsikka Porter, vaan lähinnä pahalta kotiviiniltä.


No Tompasta sitten vielä omenashoteille Mestariin, jonka jälkeen ainoaksi vaihtoehdoksi jäi Red Moon - hei hetkinen enkös käynyt siellä jo kertaalleen tällä reissulla.Kuva: Miia


Ei me siellä kauaa ehditty olla - parin tanssin ja yhden lonkeron verran kai, kun jo tultiin heittämään pihalle - valomerkki.

Mutta ei hätää. Annekalla jatkettiin vielä vähän. Anneka teki epämääräistä boolia. Kyselin murhamysteerejä ja ennen nukkumaan menoa vielä vähän sisustettiin:
Isoäidin perintöalusvaatteet kunniapaikoille, totta kai!


Ainiin ja tekihän Anneka meille kaikille vielä paperihatutkin! Oli hienot juhlat.Seuraavaa kertaa jo innolla odotellen,
Alise Alsie Alushousupää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...