maanantai 27. helmikuuta 2012

Välipäiviä

Joulun ja Uuden vuoden väliin mahtuu muutama välipäivä, joina ehdittiin mm. tehdä pieni baarikierros Kouvolan sydämessä.Käytiin Lasihelmessä ja Spedessä nauttimassa pari tuoppia joiden rohkaisemina päädyttiin Mutteriin lauleskelemaan karaokea!

Kuva: Katri


Kuva: Katri

Karaokehulluus iski ja tulipa laulettua vaikka kuinka monta biisiä, kun ei jonoakaan juuri ollut. Jossain vaiheessa kuitenkin oli pakko lähteä kun kaupat olivat sulkemassa oviaan. Just ehditiin Mikon kanssa kahmia kasaan tarvikkeet pitsan valmistukseen, kaljat jäi tosin ostamatta :( Ihanaa Suomi...

Väänsin Annekalla kolme pitsaa ja ihan leppoisa ilta oli kaljan puutteesta huolimatta.

Kävin myös ennen Berliiniin paluuta vielä toisen kerran tutustumassa maailman suurimpaan Prismaan.Mukaan lähti fancyä suklaata ja lakkalimpparia. Ihan hyvää oli. Jälkkäriksi Anneka teki tortilloja.Ruokamatkailija kun olen niin piti mennä pönikkäjogurttikin mennä ostamaan, niitä kun ei Saksasta saa. Ihan hyvää oli tämä luonnonmukainen mönjä, mutta kyllä silti taidan enemmän olla edelleen ihan maustamattoman jogurtin ystävä.


Yllättävän hyvä kolmioleipä vielä valokehässä. Tuollaisen söin reissuni ensimmäisenä ja viimeisenä iltana. Hienosti ympyrä sulkeutui.
Sitten oli aika lentää kohti Berliiniä, eväinäni pari Fazer-pötköä. Vähän pettymykisä molemmat - Mansikka-basilika-valkosuklaa hirveän makeaa, vähän teennäistäkin ja pistaasipähkinä-merisuola-maitosuklaa taas aika tavanomaista. No, syötin ne sitten naapureille.

Semmoinen oli se Suomi-reissu. Paitsi että vielä yhdet bileet mainitsematta! Stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...