maanantai 2. tammikuuta 2012

Toipilasviikonloppu

Alunperin tarkoituksena oli lauantaina suunnistaa yksiin valmistujaisiin, mutta kun sinä päivänä herätessäni olo tuntui edelleenkin kovin flunssaiselta, päätin että parempi nyt vaan jäädä potemaan ja parantumaan.Söin ravitsevan aamiaisen, joka sisälsi Gefilus ananas-porkkanamehua ja jotain ihmeellista karppausleipää päällään afrikan paprika -tuorejuustoa, juustoa, munaa ja kurkkua.

Ulkona satoi aavistuksen verran lunta! Pian se siitä toki pois suli, mutta oli kiva kohdata tuo henkilökohtainen ensilumi vihdoin viimein.
Vietin aika paljon aikaa sohvalla läppärin ja elikoiden kanssa.


Saunajuomisena nautin mojitolonkeron, joka olikin yllättävän positiivinen tuttavuus! Tykkäsin kyllä. Esim. karpalolonkero taasen ei enää oikein uppoa.Soittelin joululauluja vähän pianolla. Sen verran mitä ääni nyt pihisi. Toimin myös tonttuhommissa ja paketoin jokusen lahjan.Yöllä kävin läpi about tsiljoona joululehteä etsien reseptejä ja ideoita aattoillan menuun, ja niinpä sellainen sitten jossain vaiheessa muodostuikin.Sunnuntaina en sitten kai muuta tehnytkään kuin jättikokoisen salaatin, jossa oli babypinaattia, jäävuorisalaattia, kirsikkatomaatteja, kultakalkkunaa suikaleina, paistettuja herkkusieniä (rouhaisut suolaa ja pippuria), fetaa, paahdettua manterirouhetta, tuoretta korianteria, balsamicoa ja kylmäpuristettua rypsiöljyä. Että silleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...