torstai 12. tammikuuta 2012

Kouvolan yössä bailabaila let's go

Tuli keskiviikko ja minä olin terve! Pidettiin alkuperäisestä suunnitelmasta kiinni ja lähdettiin viettämään railakasta iltaa Kouvolan yöelämään.Toki ensin kunnolla valmistauduttiin Annekalla ja Iinalla. Laittauduttiin, siemailtiin ja terapioitiin.


Kuva: Anneka

Päällä oli tuonkaltaista rentoa-kivaa-särtsikästä. Hieno kampaus syntyi Iinan käsittelyssä.


Kuva: Anneka


Kuva: Anneka

Jossain vaiheessa alkoi pelin kulku vähän takkuamaan, kun jatkuvasti eksyttiin muihin aiheisiin ja lopulta pianon ääreen. Kauniisti musisoitiin mm. Maa on niin kaunis ja muita hartaita joululauluja kun alakerran mummeli tuli valittamaan metelöinnistä. Katsottiin parhaaksi lähteä kaupungille. Matkalla pudotin pahoittelukirjeen naapurin postilaatikkoon.

Ensin mentiin Mestariin shoteille. Huh, enpä ollutkaan taas muistanut kuinka kallista kaikki, ja alkomahooli etenkin, Suomessa on. Mutta hyviä oli nuo omenaiset jogurttishotit.Kävin pyytämässä viereisen pöydän herroja ryhmäkuvaan, että näyttäisi siltä kuin meillä olisi ollut hauskaa.Kuva: eräs herraSieltä sitten määränpäähämme eli Red Mooniin, eli Moonikseen, kuten allekirjoittanut jostain ihmeestä on päähänsä saanut sanoa.
Kuva: Anneka

No kyllä me tanssittiinkin.Hän oli mielestäni parhaiten pukeutunut asiakas.

Meikä ainakin heitti lattialla semmoiset aerobic-henkiset ketkuttelut, että hiki tuli ja saivatpahan ihmiset vähän mallia miten sitä kuuluu tanssia.Kuva: toinen herra

Suomessa bilettäminen kun kuitenkin sen verran harvinaista herkkua on, oli siitä totta kai otettava kaikki irti ja päädyttävä vielä joillekin jatkoille! Siellä kokkailtiin ja laulettiin. Ja leikittiin pimeäpiiloa, jonka jälkeen muut menivät kuulemma saunaan ja minä rankasta etsinnästä vallan simahdin.Minun ja Desperadosin iloinen jälleennäkeminen hetkeä aikaisemmin.


3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...