sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Konjakkisinappia, skumppaa ja haamujumppaa

Seuraavina päivinä oli aika puuhastella jouluvalmistelujen parissa.


Tiistaina ravitsin itseni hienolla fruitiella ja papaija-jogurtilla ennen kaupoille lähtemistä. Tarkoiteuksena oli hankkia kaikki joulun ruuat ja juomat, ja niin siinä hyvin onnistuttiinkin. Ainoastaan salaattisikuria ei löytynyt, mutta ei se mitään - pärjättiin ilmankin. Myös omenatuorejuusto oli poistunut Valion valikoimasta - piti korvata tavallisella, hyvin toimi!Kotiin palattuamme oltiin aika nälkäisiä. Pikku hengähdys oivan skumpan ja maittavan illallisen parissa ennen hommien jatkamista.Suoristuslistalla oli konjakkisinappi, viikunamarmeladi ja valkosipulioliivit.


Kuva: Antti A

Kuva: Antti A

Kuva: Antti A


Tadah! Muuten meni hyvin, mutta oliivit ne ei olleetkaan niitä, mitä olin ajatellut. Mikä pettymys :( Viikunamarmeladin ohje täällä, sinapin tässä:
Halajasin tätä viiniä hienon pakkauksensa tähden, mutta täytyypä sanoa, että oli kyllä myös suuni mukaisen makuista. Seuraava päivä oli siivouspäivä. Minulle oli annettu tehtäväksi parven siivoaminen (uh mikä homma!) ja pölyjen pyyhkiminen. Olisin voinut tietysti mennä nukkumaan, mutta yöihmisiä kun taidan olla, niin päätinpä sitten siivota parven jo yöllä.


Sillälailla! Seuraavalle päivälle ei siis täten jäänyt muuta kuin lupsakkaa pölyjen ja peilien pyyhkimistä. Ja ehdinpä siinä päätteeksi vielä vähän jumpatakin.


Kuva: Anne A

Kosteahko risa lakana tuntui tosi miellyttävältä päällä. Suosittelen!

2 kommenttia:

  1. mutta miksi sulla koko lakana päällä edes oli?

    VastaaPoista
  2. äiti tuli ja laitto. sano että "eiks tunnukkii miellyttävältä".

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...