perjantai 18. marraskuuta 2011

Oslo


Päästiin mukavasti autokyydillä Osloon, eikä tarvinnut pähkäillä bussin kanssa. Matka meni allekirjoittaneella mukavasti torkahdellen ja lopulta kurkkukipuun heräten. Mutta perillä Oslossa oli kivaa ja lämmintä.Ja hassua. Mulla sattui olemaan jonkinmoiset "Edamjuusto 700 g 3,99 / kpl" -lasit silmillä, kun niin monet tekstit huvitutti.Ja kallista... Ostin tosi hienon lasipullon, joka sisälsi varsin maukasta jääteetä. Maksoi mansikoita, mutta niinhän kaikki muukin. Matkustettiin ensin asemalle tsekkaamaan mistä bussi meidän lentokentälle lähtisi ja samalla jätettiin laukut säilöön. Siinä vaiheessa kello olikin jo sen verran, että aikaa oli jäljellä vain parisen tuntia.Käveltiin tuomiokirkolle, jonka edusta oli tragedian jälkeisissä tunnelmissa täynnä kukkasia ja kynttilöitä. Oli aika pysäyttävä näky.Matka jatkui kohti patsaspuistoa. Käveltiin metroon pitkin pääkatua, jonka päässä häämöttää Oslon kuninkaallinen linna.

Ennen ratikkaan hyppäämistä piti kuitenkin käydä ostamassa vähän evästä.Ostettiin Mikon kanssa pari pizzarullaa. Maistuis varmaan sullekin!
Jatkuu seuraavassa postauksessa, joka sattuukin olemaan Oslo-sarjan viimeinen osa. Vaan ei hätää, seuraava matkakohde on jo valittuna: Suomi-Finland here I come! (Juu ajattelin, että jospa sittenkin viettäisi joulun Suomessa, kun ei kyseisessä maassa tänä vuonna ole vielä tullut käytyä.)

2 kommenttia:

  1. Toi päivä oli kyllä yhtä juoksemista ku ni myöhään päästiin liikkeelle, mut hyvät kuvat oot napsannu silti :P

    VastaaPoista
  2. No oli! Ja kiitos :) Kyllähän sitä aina kuvia napsimaan ehtii - juoksee sitten vaikka entistä kovempaa perässä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...