tiistai 4. lokakuuta 2011

Grillibileistä kirkkoon


Häätarina jatkukoon. Perjantai-iltana oli sulhon vanhemmilla järjestetty grillibileet, jossa häävieraat voisivat mukavasti jo vähän tutustua toisiinsa. Tilaisuutta varten oli mm. hankittu 4 suurta grilliä :)
Oli herkkusalaatteja, maissia ja lumppaa (vai mitäs ne nyt olikaan?) eli pikkulettujen sisään käärittyä makkaraa ketsupilla ja sinapilla. Hyvää!Eikös Mikolla olekin komea paita! Synttärilahja minulta. Tilasin netistä oranssina, joka kuitenkin osoittautui ihan vääränlaiseksi oranssiksi, joten piti vielä käsin värjätä punaiseksi.


Ilta jatkui varsin mukavissa ja leppoisissa merkeissä iltahämärään asti ja ehkä vähän sen ylikin. Käveltiin mökkiimme nukkumaan ja herättiin hääpäivään.
Kuva: Mikko

Päälläni oli Le Sac, jossa en kyllä oikein viihtynyt. En vaikka se saikin uudet sukkahousut kaverikseen. No mutta, eihän se minun komealta tarvinut näyttääkään. Ja onneksi olin koko aika kameran takana ;D Mikon kanssa kuvattiin ja videokuvattiin juhlat.Kirkosta ei minulla olekaan kuvia, sillä videokuvasin seremonian. Mutta voin kertoa, että oli kaunis, kiva vihkiminen, joka sujui oikein sulavasti.


Kuva: Mikko

Riisin sijaan vieraille jaettiin pienet saippuakuplanpuhallusvekottimet. Aika mukava idea.
Juuri kun morsian pääsi autoon, seurasi älytön vain muutaman minuutin kestänyt onnen sade. Hääpaikalta ajettiin hääparin kanssa ottamaan kuvia läheiselle linnalle. Sateen jälkeinen ilma oli täydellinen valokuville. Tulette näkemään... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...