keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Majoitus, 5 tähteä


Päästiin majoittumaan tosi mukavan, vähän vanhemman pariskunnan luokse. Heillä oli pihallaan ihastuttava aitta, joka oli ennen toiminut kinkun kuivatustilana, mutta sittemmin sisustettu majoituskäyttöön.


Meijän tupa.Alakertakin oli jo itsessään tilava ja siellä oli kaikennäköistä museotavaraa.
Yläkerta oli hämmentävän iso. En ollutkaan ennen nähnyt tuonmallisia aittoja. Sinne olisi mahtunut vaikka kuinka monta henkeä, mutta saatiin Mikon kanssa jakaa se kahdestaan.


Kukkoja ja kanoja. Kukot kuulemma aina viiden maissa alkoivat kiekumaan, mutta ei me mitään kuultu, sen verran sikeästi nukuttiin.Heppojakin löytyi, ja kissa ja koira.

Meillä oli päärakennuksessa oma suihku- ja vessatila, sinne kun pääsi näppärästi suoraan toisesta ulko-ovesta. Aina herättyämme meitä odotti mahtava aamiaispöytä tuoreine leipineen ja muine herkkuineen.

Parempaa majoitusta ei kyllä olisi voinut toivoa. Oli niin kivan seesteistä, vähän kuin elämysmatka minulle ainakin. Vähän tosin öisin pelotti kulkea nurmikon poikki kun otsalampun loisteessa näki kuinka maa kuhisi matoja jotka vikkelästi vetäytyivät koloihinsa maan tärähdellessä. Mutta ei se nyt niin kamalaa ollut, ettenkö muutaman yön maalla olisi kestänyt :)

2 kommenttia:

  1. Oho olipas se hieno paikka sisältä. En ole siellä itse käynytkään, mut näyttää paljon pienemmältä ulkoapäin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...