torstai 15. syyskuuta 2011

Day 7 - Paellaa ja markkinahumua Lloretissa


Viimeinen kokonainen päivä alkoi siivouksella. Laiteltiin kamoja kasaan ja luututtiin lattiat.

Kuva: Anneka

Kuva: Anneka

Sitten pelailtiin putipuhtaalla parvekkeella vähä korttia, kunnes nälkä yllätti. Lähdettiin etenemään klubien vastaiseen suuntaan, ja kas, sieltä löytyikin kivat markkinat.

Kuva: Anneka


Oltiin kai jo ennakkoon päätetty, että syötäisiin paellaa.


Juomaksi skumppa-sangriaa.


Paikallinen joulupukkikin näyttäytyi.Otettiin viiteen pekkaan kolmea erilaista paellaa. (Aleksi päätyi pitsaan). Ihan syötäviä olivat kaikki, mutta ehkä lievä pettymys kuitenkin. Kerran nimittäin Kouvolassa eräs espanjalainen nainen teki minulle jumalaista paellaa, mihin vertaan. Näistä parasta oli tuo musta paella mielestäni.Seuraavana päivänä oli aikainen herätys, meidän kahden lento kun lähti aamulla. Isä ja äiti heittivät meidät ystävällisesti juna-asemalle, josta matkattiin kohti lentokenttää. Oli vaan vähän mutkia matkassa, kun juna pysähtyi ennen aikaisesti syystä x, eikä kukaan oikein tuntunut tietävän miten päästäisiin jatkamaan matkaa, mutta lopulta epätoivon partaalla se oikea tieto sitten löytyi, ja päästiin turvallisesti takaisin Berliiniin :)

Espanja suoritettu. Olipa kyllä mahtava reissu! Sitä on tullut moneen otteseen lämmöllä muisteltua, etenkin kun kesä täällä on ollun niin säälittävä. Seuraavaksi luvassa matkakertomuksia Norjasta!

4 kommenttia:

 1. Kiitos Alise matkakertomuksesta. Sitä oli oikein mukava lueskella ja muistella. Norjan tarinoita odotellessa.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, eipä mittään :) Välillä mietin lukeeko näitä ees kukaan kun ei koskaan kommentteja tule :)

  VastaaPoista
 3. Mie ainaskii täällä seurailen, kivaa lukee Kameleontin ohessa muutakii siun kirjottamaa ku tykkään jotenkii hirveesti siun tavasta kirjottaa asioista :)
  Ehkei kaikkia sit vaan kiinnosta matkakertomukset, tai sit tätä ei oo huomattu. Tiiä häntä.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, paljon kiitoksia! ...vaikken kyllä nykyään niin paljon kirjoitakaan vaan pääpaino tuntuu olevan noilla kuvilla :) Hehe, varmaan molemmat noista mitä mainitsit pitää paikkansa

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...