sunnuntai 14. elokuuta 2011

Day 4 - Ohhoh ohra, voivoi vehnä


Matka jatkuu. Ranskan puolella oli loputtomiin erilaisia tiluksia. Koitettiin siinä ajellessa Annekan kanssa arvuutella mitä missäkin viljeltiin. Oltiin tunnistavinamme rypäle-, luumu- ja persikkapuita. Lisäksi jotain vehnää ja mm. maissia, ehkä riisiäkin. Että voi olla ettei ihan nappiin kaikki osunut :D Kauan aikaa sitten suoritetusta Farmvillen peluusta oli selkeästi hyötyä.

Ei oikein tahtonut löytyä vessaa, joten piti pysähtyä jonkin pikkutien päähän pisulle. Siinä näkyi jotain rehukauraa ja toista viljamaista heinää. Ruvettiin sitten pohtimaan että milläs ne pisimmät vihneet onkaan. Äiti muistutti: Ohhoh ohra, voivoi vehnä.Johonkin kyläpahkaan pysähdyttiin hetkeä myöhemmin. Tiet oli ihan mielettömän kapeita, eikä missään oikein näkynyt ketään, saati aukiolevaa paikka. Lopulta päädyttiin aukiolle, jonka kupeesta löytyi pikku kahvila.Oli kyllä jännää asioida, kun ei osaa sanaakaan ranskaa, eikä tuolla englantiakaan oikein tunnuttu osaavan. Palvelu oli kyllä tosi ystävällistä ja hyväntuulista.Koitin tilata vihreää teetä, mutta enhän tiedä miten verde pitäisi lausua. Sain sitten mustaa, mutta no, ei se kai vaarallista ole.Päästiin takaisin Espanjan maaperälle. Oltaisiin haluttu poiketa Dali-museoon, mutta harmiksemme se oli jo mennyt kiinni.
Kuva: Anneka

Ei auttanut muu kun jatkaa kohti Lloret de Maria. Matkalla taidettiin jo päättää että sitähän voisi vaikka lähteä illalla humpsuttelemaan...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...